Antrasol, antresol of entresolvloer - De perfecte verdiepingsvloer!


Geplaatst door Luuk Vink

Er is ons iets opgevallen, steeds vaker weten klanten ons niet goed te bereiken omdat ze een simpel foutje maken. Ze zijn dan opzoek naar een entresolvloer, maar gebruiken de verkeerde termen om er informatie over in te winnen op het internet. Veel gemaakte fouten zijn: 

  • Antrasol in plaats van entresol
  • Antresol in plaats van entresol
  • Anterasolvloer in plaats van entresolvloer

De fout zit hem uiteraard in de uitspraak. Entresol spreken we namelijk uit op zijn Frans. De spelling antresolvloer komt qua uitspraak het dichtste bij. 

Wat betekent entresolvloer?

Entresolvloer, is als je het heel exact bekijkt eigenlijk ook een woord dat niet helemaal klopt. Het betekent namelijk letterlijk tussenvloer-vloer. Entre is Frans voor tussen, en sol is vloer. Deze Franse herkomst is de reden dat er vaak typfoutjes worden gemaakt en woorden als antrasol en antresol in de wereld zijn geslingerd. Echter is entresol(vloer) de enige juiste spelling.

Meer informatie over de "antrasol"

Wil je meer informatie over entresolvloeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Multi Profiel is namelijk een specialist in het ontwerpen, produceren en plaatsen van dit type verdiepingsvloeren. Een entresolvloer is simpel gezegd een vloer op palen. Deze vloer staat dan helemaal los van de rest van het gebouw maar is wel een volwaardige, stevige en vooral veilige vloer die gebruikt kan worden voor allerlei doeleinden! Uitgebreidere informatie vind je op de volgende pagina's:

Contact met een entresol specialist

Heb je specifieke vragen over een antrasol of antresol? Wij hebben specialisten in huis die je maar al te graag helpen met je vragen en het geven van advies op maat. Een entresolvloer is vaak maatwerk en daar helpen we je graag bij! Ben je opzoek naar een entresolvloer met ronde afmetingen? Dus bijvoorbeeld 4 bij 5 meter? Dan kan je een entresolvloer ook uit voorraad kopen! Hieronder vind je de verschillende gewichtsklasses. Verkrijgbaar in heel veel afmetingen!

Voorraad vloeren:

Te leveren in 2 tot 3 werkdagen!

Neem contact op met een expert

Ruben Jeuring - Expert entresolvloeren
Ruben Jeuring Expert entresolvloeren
Martin Piebes - Expert magazijnstellingen
Martin Piebes Expert magazijnstellingen