Werkbanken

In elk magazijn en op alle werkplekken is eigenlijk een werkbank nodig. Bij Multi Profiel verkopen wij een aantal zelf ontworpen werktafels. Deze werkbanken zijn op maat voor jou gemaakt, van onderdelen die ook gebruikt worden bij het bouwen van (grootvak-) stellingen. Wij verkopen deze handige werkbanken in een aantal verschillende uitvoering, met of zonder zwenkwielen. Eventueel kan je ook de zwenkwielen los mee bestellen en er (later) zelf nog opzetten. De wieltjes worden dan geleverd met speciale koppelplaten zodat ze gemakkelijk te plaatsen zijn onder de poten van de werkbank.

Meer informatie onder de producten!


Werkbank kiezen

U kiest de juiste werktafel of bank vooral op basis van afmeting. Wij verkopen verschillende afmetingen werkbanken, in principe is vrijwel alles mogelijk. Je klikt op deze pagina eerst de juiste uitvoering aan. Je kunt kiezen uit werkbanken met of zonder zwenkwielen. Daarnaast kan je ook kiezen uit met of zonder hoogvakken. Wanneer je een uitvoering hebt gekozen, kun je op de specifieke pagina van die uitvoering je eigen voorkeuren kiezen qua afmetingen, aantal verdiepingen en type plaatmateriaal voor het werkblad. Zeker wanneer je de werkbank gebruikt als inpaktafel of klustafel met veel gereedschap, kun je er voor kiezen om de hoogvakken te nemen. Deze zijn ideaal voor het opbergen van gereedschap, inpakmateriaal of andere kleine goederen die je vaak nodig hebt!

Stelling werkbank

Onze werkbanken worden ook wel stelling werkbanken genoemd. Dit is uiteraard zo, omdat wij de werkbanken maken van ons stellingmateriaal. De werkbank wordt voor jou gemaakt van onze grootvakstellingen en onze palletstellingen. Dit maakt dat de werkbank ijzersterk is en lang mee gaat. Daarnaast ziet het er ook nog eens mooi industrieel uit! Een stellingwerkbank betekent de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De werkbanken zijn bijna niet kapot te krijgen en kunnen uitzonderlijk veel gewicht aan, wat logisch is, omdat de stellingen natuurlijk ook veel gewicht moeten kunnen dragen!

Werkbanken bestellen

Je koopt je werkbanken uiteraard gemakkelijk en snel in onze webshop. Wij leveren onze werkbanken voor een vaste prijs zoals in onze webshop te zien is. Heb je vragen over werkbanken of wil je graag advies krijgen bij het maken van een keuze? Dan kan je contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen. Ook wanneer je een werkbank wilt combineren met bijvoorbeeld magazijnstellingen of de complete inrichting van een magazijn, kun je dat doen door contact met ons op te nemen. Wanneer je er voor kiest om gelijk in de webshop te bestellen en te betalen met IDeal heb jij je bestelling het snelste binnen. Wacht dus niet langer en bestel meteen jouw magazijninrichting bij Multi Profiel.

Werkbank op maat laten maken

Wanneer je een werkbank wilt bestellen in een afwijkende maat, of bepaalde extra eisen heeft aan de werkbank, kunnen wij ook een werkbank op maat voor je ontwerpen en maken. Omdat wij de werkbanken uiteindelijk toch zelf samenstellen, is er ontzettend veel mogelijk. Uiteraard kan het dan wel zijn dat de prijs net wat anders uitvalt dan hieronder, dit hangt vooral af van het gebruikte materiaal voor jouw werkbank op maat. Wanneer je een werkbank op maat wilt laten maken, laat je ons gerust jouw wensen weten en gaan wij aan de slag met een prijsberekening en ontwerp van jouw werkbank!