Algemene informatie over Multiprofiel

Wij zijn leverancier van magazijnstellingen, entresolvloeren, archiefkasten, magazijnaccessoires en meer! Bekijk onze webshop voor het assortiment. Je kunt makkelijk navigeren via het menu bovenaan deze pagina!

Dat verschilt per product. In onze webshop vind je bij elk product de huidige levertijd. Voor projecten en bijvoorbeeld vloeren op maat, dien je een offerte aanvraag te doen om de levertijd te achterhalen.

Bestellingen in de webshop zijn te retourneren. De vervoerskosten zijn dan voor de klant. Neem contact op voor meer informatie.

Zeker! Wij hebben montageteams in heel Nederland en België die tegen meerprijs de montage kunnen uitvoeren. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De meeste bestelling die wij ontvangen zijn van bedrijven, maar als particulier kun je ook gewoon bij ons terecht! Let er wel op, dat de prijzen die wij communiceren vaak exclusief BTW zijn. Als particulier kun je dezelfde service en kwaliteit verwachten als onze grote zakelijke klanten.

Vragen over entresolvloeren

Een entresolvloer is een op zich zelf staande constructie op palen met een vloer daarop. Hierdoor kan je de vloeroppervlakte in bijvoorbeeld een loods verdubbelen!

Dat hangt af van de afmetingen en specificaties die je wilt. Je kunt direct de kosten berekenen met onze entresolvloer rekentool! Gemiddeld liggen de kosten tussen de 70 en 100 euro per vierkante meter.

Dat hangt af van jouw keuze. Bij ons is het maximale standaard draaggewicht normaal 500 kilo per vierkante meter. Wilt je een hoger draagvermogen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dat verschilt per gemeente en situatie. Het is verstandig om dit altijd te controleren bij de gemeente.

Ja! Bij Multi profiel is een offerte op maat voor een entresolvloer geheel gratis en vrijblijvend! Ons personeel zit klaar om voor je aan de slag te gaan.

Ja hoor! Dat kan, daarbij dien je wel extra goed te denken om montage. Dit kan bijvoorbeeld met kortere bouten of met High-tack Kit.

Ja! Een groot voordeel van entresols, is dat ze uit elkaar te halen zijn om vervolgens weer (elders) op te bouwen.

Vragen over magazijnstellingen

Dat zijn er ontzettend veel. De belangrijkste mogelijkheden vind je op de pagina: magazijnstellingen. Populair zijn palletstellingen, grootvakstellingen en legbordstelling.

Ja, in veel gevallen wel. Wanneer jouw stelling mechanisch geladen wordt, bijvoorbeeld met heftruck, is een BMWT-keuring verplicht. Deze kunnen wij voor je verzorgen! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Je kunt de prijzen gemakkelijk terugvinden in onze webshop. Hier kun je gemakkelijk je eigen stellingrijen samenstellen. Voor unieke en speciale oplossingen kan je het beste even een offerteaanvraag doen via de website.

Ja! Multi profiel kan een volledig magazijnplan voor je inmeten en ontwerpen. Dit is gratis en vrijblijvend aan te vragen via offerte aanvraag.

Het opbouwen van onze stellingen is over het algemeen geen hogere wiskunde. Toch liever uitbesteden? Dan regelen wij een montage team! Neem contact op voor prijzen en mogelijkheden.

Palletstellingen

Ja, wanneer een palletstelling mechanisch geladen wordt, dus met bijvoorbeeld een heftruck of stapelaar, moet deze jaarlijks gekeurd worden, net als draagarmstellingen, inrijstellingen en bijvoorbeeld doorrolstellingen! Dit kunnen wij voor jullie doen.

Dat verschilt per palletstelling. Wij hebben ze namelijk in verschillende draagvermogens. Lees dus altijd goed op de website bij een palletstelling wat de draagkracht is. Hoe dikker de liggers, hoe sterker de stelling.

Dat kan, het is echter wel belangrijk om de veiligheid in acht te nemen. Zeker bij grotere projecten is het vaak beter om hulp van een professioneel montageteam in te schakelen. Dit kunnen wij voor jou regelen!

Dat verschilt natuurlijk enorm. Echter, wanneer er geen gekke dingen gebeuren en je jaarlijks de keuring uitvoert met eventueel onderhoud, gaat een palletstelling echt vele jaren mee! Afschrijven mag in 5 jaar.

Dat verschilt natuurlijk enorm en is vooral afhankelijk van afmeting, draagvermogen en aantal verdiepingen. Kijk voor de actuele prijzen in onze webshop! Hier vul je de gewenste eigenschappen in om de prijs te ontdekken.

Bezorging en Levering

Dat valt van te voren niet te zeggen. Wel delen wij vooraf altijd mede op welke dag onze vervoerder komt leveren. De dag er voor ontvang je dan wel een indicatie tijdstip, vaak een tijdvak van enkele uren.

Over het algemeen is dat helaas niet mogelijk, wel kunnen we ons best voor je doen. Neem contact met ons op wanneer dit nodig is. Soms valt er wat te regelen, maar helaas lang niet altijd!

Normaal gesproken wel bij de levering van stellingen en entresolvloeren. Echter is het mogelijk om uw bestelling te laten lossen door een chauffeur met zelflosser tegen meerprijs. Deze optie kunt u in de webshop selecteren, of door contact met ons op te nemen en dit aan te geven. Bij kleinere artikelen is in veel gevallen normale pakketlevering mogelijk zonder losmiddelen.

Dit is mogelijk! Houdt wel rekening met langere levertijden of extra bezorgkosten. Neem bij twijfel contact op met onze klantenservice voor een aanbieding op maat.

Ja, normaal gesproken dient er iemand aanwezig te zijn. Wij kunnen de goederen anders niet veilig afleveren. Kan het echt niet anders? Neem dan contact op voor eventuele mogelijkheden, we denken graag even mee

Magazijnkeuringen

Ja, dit is verplicht. Zeker wanneer er mechanische apparatuur wordt gebruikt voor bijvoorbeeld het laden en lossen in een palletstelling.

Jaarlijks. Wanneer je geslaagd bent voor de keuring, krijg je een keurmerk die één jaar geldig is.

Dat hangt vooral af van de tijd die nodig is voor het controleren. Hoe groter het magazijn en hoe meer onderdelen gekeurd moet worden, des te hoger de prijs. Neem contact op voor een prijs.

Alleen gecertificeerde bedrijven. Multi Profiel is daar één van. Wij mogen wettelijk gezien dus de keuring uitvoeren.

Dat hangt af van de grootte van het magazijn. Meestal duurt dit een dagdeel.

Vraag het een expert!

Ruben Jeuring - Expert in Entresolvloeren
Ruben Jeuring Expert in Entresolvloeren
Martin Piebes - Expert in Stellingen
Martin Piebes Expert in Stellingen