Magazijnbenodigdheden

Multi profiel staat natuurlijk bekend om entresolvloeren en magazijnstellingen. Maar wat mensen nog wel eens vergeten, is dat je bij ons ook terecht kunt voor andere benodigdheden voor in het magazijn. Denk daarbij aan werktafels, palletwagens, steekkarren enzovoorts. Dit soort artikelen zijn nodig in vrijwel elk magazijn. Sommige items staan nog niet in de webshop, maar zijn wel verkrijgbaar op aanvraag. Voor meer informatie mag je altijd contact met ons opnemen.


Intern transport

Één van de kopjes die je terug vindt onder dit onderwerp, is intern transport. Hier vind je eigenlijk allerlei verschillende oplossingen voor het verplaatsen van goederen van A naar B binnen  jullie magazijn of bedrijventerrein. Populair daarin zijn bijvoorbeeld de klassieke steekkarren, maar ook speciale trapkarren, orderpick-karren en nog veel meer. Zo bieden wij ook onze eigen palletwagen of pompwagens aan. Ook voor advies op dit gebied, zit je bij Multi Profiel goed.

Inpaktafels, paktafels en werkbanken

Eigenlijk zijn dit allemaal verschillende benamingen voor dezelfde producten binnen ons assortiment. Dit zijn handige inpaktafels, of werktafels/werkbanken voor in ieder magazijn. De tafels zijn gemaakt van ons stellingmateriaal en zijn daardoor super stevig. Wij maken de tafels zelf voor je op maat. Dat betekend dat naast de maten die je in onze shop vindt, er nog veel meer opties zijn wanneer je contact met ons op neemt en je wensen laat weten. Ook is het mogelijk om de tafels op wieltjes te plaatsen voor een extra flexibele werkplek in jouw magazijn! De tafels zijn ideaal voor verschillende doeleinden zoals het inpakken van orders, het bewerken van goederen en nog veel meer.

Kratten en bakken

Voor de opslag van goederen in jouw magazijnstellingen kun je ideaal gebruik maken van kratten en bakken die daar voor bedoelt zijn. Er zijn talloze verschillende varianten te verkrijgen. Zo zijn er stapelbare magazijnbakken, bakken met schuine opening, bakken met labels, in verschillende maten en noem maar op! Wij zijn momenteel bezig met het samenstellen van een assortiment in magazijnbakken en zullen deze zo snel mogelijk online zetten in onze webshop. Tot die tijd kunnen we je mogelijk helpen bij specifieke aanvragen via onze verschillende leveranciers.