Een gebruikte entresolvloer kan qua prijsstelling een aantrekkelijk alternatief zijn voor een nieuwe entresolvloer, denkt men. Echter een groot deel van de gebruikte entresolvloeren voldoet niet aan de huidige gestelde eisen en kan daarom niet goedgekeurd worden door één van onze magazijnmeesters. Daarbij valt het prijsverschil tussen een tweedehandse en nieuwe enorm tegen! Een nieuwe entresolvloer van Multi Profiel is voorzien van een ingebruiknamekeuring. Jaarlijks dient een verdiepingsvloer gecontroleerd en opnieuw te zijn voorzien van een keuring. Verzekeringstechnisch is dit verplicht en een verzekering zal in geval van schade niet akkoord gaan als een tussenvloer niet gekeurd is. Maak daarom snel een afspraak voor een keuring of sluit een contract af om jaarlijks jouw magazijninrichting te voorzien van een keuring.

Bovendien zijn de entresolvloeren van Multi Profiel in vele gevallen slechts een fractie duurder dan een gebruikte entresolvloer. Ben je nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de pagina van de entresolvloeren.

Entresolvloeren hergebruiken

Een groot voordeel van een entresolvloer, is dat het een losstaande constructie is, hierdoor is het mogelijk om deze weer uit elkaar te halen en later opnieuw te gebruiken ergens anders. Daarom kiezen mensen er bijvoorbeeld voor om een entresolvloer mee te verhuizen naar een nieuw pand of deze bijvoorbeeld te verplaatsen. Een entresolvloer blijft gewoon even goed wanneer je deze uit elkaar haalt en later weer opbouwt. Om deze reden komt het dan ook voor dat soms 2e hands entresolvloeren worden verkocht en aangeboden.

Gebruikte entresolvloer kopen bij Multi Profiel

Normaal gesproken verkopen wij bij Multi Profiel geen gebruikte entresolvloeren. Echter kan het soms voorkomen dat een entresolvloer bij een klant van ons niet meer nodig is. Dan wil een klant ons nog wel eens vragen om deze te verwijderen en/of over te nemen. In dat geval kan het zijn dat wij een gebruikte entresolvloer opnieuw gaan aanbieden. Hierbij wordt dan uiteraard duidelijk vermeld dat deze al eens gebruikt is! Hebben wij een gebruikte entresolvloer op voorraad? Dan vind je deze terug op deze pagina! Staat er niks? Dan is er geen gebruikte entresolvloer over. Wil je een entresolvloer op maat? Vul onze rekentool in en ontvang gelijk een indicatieprijs! Vaak valt de prijs enorm mee, dan hoef je niet eens meer te kijken naar een gebruikte vloer!

Ruben Jeuring Specialist in Entresolvloeren
Specialist in Entresolvloeren: Ruben Jeuring

Advies of hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen u verder

Bel, mail of laat een bericht achter! Contact