Inpaktafels

Inpaktafels, ook wel paktafels genoemd zijn onmisbaar in elk magazijn dat doet aan het verzenden van bestellingen. Deze werkbanken zijn ideaal geschikt voor het inpakken van dozen en pakketten. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten inpaktafels. Zo zijn er tafels met slechts 1 niveau, alleen een werkblad, maar ook tafels met meerdere niveaus voor het opbergen van lege dozen en dergelijke. Er bestaan vaste inpaktafels en ook inpaktafels op wielen. Het is dus maar net wat je zoekt en wat in jouw situatie het handigste is! Op deze pagina beschrijven we de verschillende soorten inpaktafels en de voordelen en nadelen. Zo kun je een keuze maken, wat voor jou de beste inpaktafel dan wel niet is! Wis je dat wij ook werkbanken op maat verkopen? Wij kunnen eventueel ook tafels voor je op maat maken.


WAAROM EEN INPAKTAFEL?

Een inpaktafel heeft als voordeel, dat het is gemaakt voor het inpakken van dozen en pakketen. Er dus nagedacht over extra opbergruimte, bijvoorbeeld voor lege dozen en inpakmateriaal. Maar er is bij een goede paktafel ook gedacht aan de ideale werkhoogte en eventuele mobiliteit van de tafel. Voor dat laatste, de mobiliteit, hebben wij ook inpaktafels op wieltjes. Die kun je dus makkelijk verplaatsen. Zeker bij een magazijn van een snel groeiend bedrijf kan dit natuurlijk handig zijn. Zo blijf je extra flexibel! De inpaktafels zijn overigens ook prima te gebruiken voor andere doeleinden, bijvoorbeeld gewoon als werktafel in jou werkplaats, thuis of op het werk!

INPAKTAFELS VAN MULTI PROFIEL

Wij maken onze inpaktafels gewoon zelf. Dit doen we met de materialen van onze grootvakstellingen. Zoals je op de afbeeldingen kunt zien bestaan de tafels namelijk uit 2 kleine staanders met daartussen liggers. Tussen deze liggers liggen dan weer de legborden die de niveaus vormen. Het tafelblad steekt uit over de randen zodat dit prettiger is om mee te werken. Wij verkopen verschillende soorten inpaktafels. Met 1 niveau, enkel het werkniveau dus, met 2 niveaus (1 werkniveau en een blad lager) of zelfs met 3 niveaus! Laatstgenoemde is de populairste variant omdat inpakmateriaal opgeslagen kan worden zowel op het hoogste als het laagste niveau, terwijl op het middelste niveau de dozen ingepakt kunnen worden. Dit is de ideale inpaktafel in onze ogen. De paktafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, die beschreven we onder het volgende kopje.

AFMETINGEN

Wij verkopen inpaktafels in verschillende afmetingen. Standaard is de breedte 1,70m of 2,40m. De diepte kan 92,5 centimeter zijn of 77,5 centimeter. De hoogte van het werkblad is altijd een meter. Let wel op, zet je de tafel op wieltjes, dan wordt dit natuurlijk iets hoger. Wanneer je ook een niveau onder het werkblad kiest, dan kun je deze zelf in hoogte verstellen op dezelfde manier als bij een magazijnstelling door de liggers hoger of lager te zetten. In de meeste gevallen wordt deze echter op het laagste niveau gezet, zo’n 10 centimeter van de grond.

INPAKTAFELS OP MAAT

Op onze site vind je de standaard, meest populaire, maten voor een inpaktafel. Natuurlijk zijn andere maten ook mogelijk! In principe kunnen wij al vrijwel alle eisen voldoen op dit gebied. Je kan via onze offerte aanvraag pagina zelf aangeven welke maten je graag wilt hebben. Wij kijken dan of dit lukt en voor welke prijs. Vaak is een tafel op maat net ietsjes prijziger dan de standaard maat, maar soms maakt het elkaar ook niets. Neem dus gerust contact op voor de mogelijkheden, dan gaan wij een ontwerp en offerte voor je maken, gewoon vrijblijvend en voor niets!

INPAKTAFEL OP WIELEN

Wil je liever een inpaktafel op wielen? Dat kan uiteraard! Bestel dan gelijk onze wieltjes mee met jouw inpaktafel. Wanneer je deze mee bestelt, zorgen wij er ook gelijk voor dat de juiste voetplaatjes die als koppelstuk fungeren er bij worden geleverd. Met een inpaktafel op wielen en handige rem, blijf je altijd flexibel! Handig voor veel werkplaatsen en magazijnen. Let wel op, die wielen maken de tafel natuurlijk wel net even weer wat hoger. Wanneer je een tafel op maat laat maken, kan je ook aangeven of je wieltjes wilt hebben of niet. Meer informatie nodig over inpaktafels op wielen? Neem gerust contact met ons op!

INPAKTAFELS BESTELLEN

Wil je één of meerdere inpaktafels bestellen? Dat kan simpelweg in onze webshop of door het aanvragen van een offerte! De standaard modellen vind je terug in onze online shop. Wij leveren de werkbanken snel af bij jou thuis of op het kantoor. Omdat wij de banken zelf produceren, kunnen wij korte lijntjes garanderen en altijd snelle levering garanderen. Heb je nou informatie nodig die ontbreekt in deze tekst? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Wij staan graag voor je klaar om te helpen met het geven van advies.

Inpaktafel webshop

Onze inpaktafels worden overigens opvallend vaak gebruikt door webshops. Webshops verkopen vaak veel relatief kleine artikelen die goed verpakt moeten worden en verscheept worden naar allerlei uithoeken in Nederland en natuurlijk ook ver daar buiten! Onze inpaktafels voldoen aan alle eisen voor een goede tafel om deze orders in te pakken. Vaak worden de dozen om in te pakken in de bovenvakken geplaatst en/of op de verdiepingen onder het werkblad. Inpakmateriaal kan makkelijk opgeslagen worden en dit zorgt voor een soepel inpakproces! Meer informatie over inpaktafels voor webshops? Neem gerust contact met ons op!