Wil jij stellingen kopen voor in het magazijn? Dan ben je bij ons aan juiste adres! Multi Profiel is dé leverancier in Nederland en België van allerlei soorten stellingen. Van magazijnstellingen tot stellingkasten voor op kantoor en alles daar tussen in! Omdat wij een breed assortiment hebben in stellingen, is de kans groot dat wij ook precies de stelling hebben die je zoekt. Naast stellingen ben je bij ons overigens ook aan het juiste adres voor het bestellen en kopen van bijvoorbeeld entresolvloeren. Je kunt stellingen kopen in onze webshop of via een offerte aanvraag. Je kunt een offerte aanvragen via de website, mail of natuurlijk telefonisch!

VERSCHILLENDE SOORTEN STELLINGEN KOPEN

Bij ons kan je echt talloze verschillende soorten stellingen kopen. De belangrijkste en populairste stellingen zullen we voor u even kort uitschrijven:

  • Palletstellingen: Grote stellingen voor het opslaan voor grote en kleine pallets. Verkrijgbaar in allerlei verschillende maten!
  • Grootvakstellingen: Voor opslag losse goederen (zonder pallet). Zeer stevig en kunnen enorm veel gewicht aan! Beschikken over houten legborden waar de goederen op worden gelegd
  • Legbordstellingen: Zijn een slag kleiner dan de grootvakstellingen. Vooral geschikt voor lichtere goederen of bijvoorbeeld op kantoor! Je kunt legbord stellingen kopen gemaakt van verschillende materialen zoals verzinkt, hout, kunststuf enzovoorts.
  • Overige stellingen: Verder zijn er ook nog overige stellingen met specifieke voordelen zoals inrijstellingendoorrolstellingendraagarmstellingen en nog veel meer!

DE JUISTE STELLINGEN KOPEN

Maar hoe weet je nou welke stelling je nodig hebt? In 90% van de gevallen kiest men uit 1 van de eerste 3 stellingen die wij hier boven hebben genoemd. Palletstellingen, grootvakstellingen en legbordstellingen zijn het meest voorkomend in de Benelux en hier zal uw keuze dan waarschijnlijk ook op vallen. Het is vooral belangrijk om rekening te houden met wat u wilt opslaan. Voor grote goederen die u niet per pallet, maar los wilt opslaan, gaat u eigenlijk altijd voor de grootvakstelling. Met kleinere en lichtere artikelen gaat u voor de legbordstellingen. Naast het type stelling, is natuurlijk de afmeting heel belangrijk. Maak dus altijd eerst een goede schets en meet uw ruimte goed op zodat u weet wat u dient te bestellen. Komt u er niet helemaal uit met stellingen kopen? Wees niet bang om contact met ons op te nemen. Advies is gratis en vrijblijvend bij Multi Profiel!

MAGAZIJNSTELLINGEN BESTELLEN BIJ MULTI PROFIEL

Wanneer je een keuze heeft weten te maken, kan gemakkelijk en snel jouw bestelling plaatsen bij Multi Profiel. Wij verwerken orders via de website snel en leveren de goederen bij je thuis of op de zaak tegen de scherpste prijzen. Echter kan het zijn dat je wat hulp nodig hebt bij de bestelling. Dat kan uiteraard altijd! Wij denken graag mee over de juiste oplossing voor jouw situatie. Wij bieden uitgebreide informatie, kunnen helpen met het ontwerp en nog veel meer! Wil je de montage van stellingen graag uitbesteden? Wij hebben montageteams in heel Nederland en België die de bouw van de stellingen kunnen doen tegen meerprijs. Tenslotte zijn wij gecertificeerd voor de keuring van magazijnstellingen.

 grootvakstellingen verzinkte legborden

STELLINGEN KEURING EN VEILIGHEID

Ten slotte is het in veel gevallen van belang om jouw stellingen te laten keuren. Zeker wanneer een stelling mechanisch wordt geladen of leeggehaald. In dat geval is het zelfs wettelijk verplicht! Wij zijn BMWT-gecertificeerd. Dit betekend dat wij de officiële BMWT-keuring mogen uitvoeren. Wanneer de (pallet)stelling staat, controleren wij of deze aan alle (wettelijke) eisen voldoet. Wanneer alles goed is, krijg je het keurmerk. Deze is een jaar geldig. Vervolgens is het wel van belang om deze keuring jaarlijks uit te blijven voeren. Ook dit kunnen wij voor je uitvoeren. Weer een reden om stellingen te kopen bij Multi Profiel dus! Meer informatie over veiligheid en keuringen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 Heel veel stellingen te koop

Multi Profiel heeft ontzettend veel stellingen te koop. Op voorraad hebben wij in ieder geval een breed scala aan palletstellingen, grootvakstellingen, legbordstellingen, draagarmstellingen, zwaarlaststellingen en nog veel meer! Wij begrijpen dat, wanneer een bedrijf zo veel stellingen te koop heeft, dit wat verwarrend kan zijn voor jou als klant. Welke stelling heb je nou precies nodig? Waar moet je rekening mee houden? Met dat soort vragen kun je altijd 100% vrijblijvend bij ons terecht. Wij helpen graag met het kiezen van de juiste stellingen en de aanschaf van de magazijnrekken die je nodig hebt. Neem dus snel contact met ons op.

Contact met specialisten

Ruben Jeuring - Specialist in Entresolvloeren
Ruben Jeuring Specialist in Entresolvloeren
Martin Piebes - Specialist in Magazijnstellingen
Martin Piebes Specialist in Magazijnstellingen