Legbordstellingen

Ben je op zoek naar een geschikte oplossing om kleinere en/of lichtere goederen in je magazijn of opslagruimte op een nette en overzichtelijke manier op te slaan? Neem dan eens een kijkje bij de legbordstellingen van Multi Profiel! Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij voor elke situatie een passende legbordstelling leveren. Uiteraard tegen een scherpe prijs, zoals je dat van ons gewend bent!


WAT IS EEN LEGBORDSTELLING?

Een legbordstelling is een stelling die kan worden voorzien van horizontale of verticale legborden. Dit type magazijnstelling is ontworpen met het oog op handmatige inrichting en uitname en daardoor vooral geschikt voor relatief kleine en lichte goederen die binnen handbereik moeten zijn. Daarnaast worden legbordstellingen vaak gebruikt voor de opslag van kratten en dozen. Legbordstellingen kunnen gemaakt zijn van veel verschillende soorten materialen. Populair zijn de verzinkte en houten varianten. Een legbordstelling wordt een legbordstellingen genoemd omdat de constructie bestaat uit simpelweg legborden en staanders.

VOOR WELKE TOEPASSINGEN WORDEN DEZE STELLINGEN GEBRUIKT?

Legbordstellingen zijn, mede dankzij vele verschillende beschikbare maatvoeringen, maximale draagvermogens en accessoires, zeer breed inzetbaar. Wij leveren legbordstellingen onder andere aan archieven en magazijnen waar orderpicking handmatig wordt gedaan, maar ook voor opslagruimtes in scholen, ziekenhuizen, winkels, groothandels en kantoren. Ook particulieren en zelfstandig ondernemers maken veel gebruik van dit type stelling. Kortom, overal waar voorraden van kleinere producten opgeslagen dienen te worden komen legbordstellingen wel van pas!

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN LEGBORDSTELLING?

Met legbordstellingen profiteer je van een:

  • Flexibele, modulaire oplossing;
  • Georganiseerde & overzichtelijke opslag;
  • Grote diversiteit in afmetingen en draagvermogens;
  • Ruim aantal accessoires;
  • Brede keuze aan materialen;
  • Snelle en eenvoudige montage.

 WELKE LEGBORDSTELLINGEN ZIJN ER VERKRIJGBAAR?

Om aan alle verschillende wensen en behoeften van onze klanten te kunnen voldoen, heeft Multi Profiel standaard diverse legbordsystemen in het programma. Zo kun je bij ons terecht voor:

 

 

Elk type heeft natuurlijk weer zijn eigen voordelen en nadelen. Klik op een type stelling hierboven om meer informatie te vinden en de eigenschappen te vergelijken. Welk type je ook kiest, bij ons ben je aan het juiste adres. De ligniveaus kunnen worden voorzien van vurenhouten, spaanplaat of verzinkte legborden. Afhankelijk van het legbordsysteem dat je kiest, kunnen wij diverse andere accessoires leveren. Met name in industriële omgevingen is het soms wenselijk om de legbordstellingen te combineren met doorvalbeveiliging in de vorm van gaaswanden – ook dit kunnen wij voor je verzorgen.

NIEUW! EASY RACK LEGBORDSTELLINGEN

Nieuw in ons assortiment, zijn de Easy Rack stellingen. Dit zijn stellingen die extra sterk zijn en een extra goede afwerking hebben voor de maximale levensduur. Het opbouwen van deze stellingen is uitzonderlijk makkelijk en kan gebeuren zonder gereedschap of schroeven. De stellingen zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij leveren de easy rack legbordstellingen uit eigen voorraad. Dit betekend super snelle levering en zeer scherpe prijzen. Zeker qua prijs-kwaliteitsverhouding is de Easy Rack de beste keuze. Multi Profiel is de enige officiële importeur van Easy Rack in Nederland.

JA, IK HEB INTERESSE IN LEGBORDSTELLINGEN!

Bij Multi Profiel kun je eenvoudig online een vrijblijvende offerte voor legbordstellingen aanvragen. Ben je er nog niet helemaal uit of kun je wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een passende oplossing? Aarzel dan vooral niet om even contact met ons op te nemen. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van magazijn- en archiefinrichting helpen wij je graag met een deskundig advies op maat! Wil je graag dat wij de stellingen komen opbouwen? Dat kan ook. Dit kan zeker relevant zijn wanneer je een groot magazijn hiermee wilt gaan vullen. Wanneer je de montage wilt uit besteden, kun je het beste even contact met ons opnemen. Dan maken wij een mooie offerte, inclusief montage.

ANDERE MAGAZIJNSTELLINGEN

Natuurlijk zijn er ook nog tal van andere magazijnstellingen in ons assortiment te vinden. De belangrijkste stellingen die wij verkopen zijn naast de legbordstellingen: palletstellingengrootvakstellingen, maar bijvoorbeeld ook draagarmstellingen en doorrolstellingen. Kom je er niet helemaal uit, wat nou de beste optie is voor jouw situatie? Dan helpen wij je graag verder. Neem dan ook gerust contact op bij vragen. Advies is bij ons gewoon gratis en vrijblijvend! Geen gedoe dus, gewoon de beste service.