Veiligheid

Bij Multi Profiel hebben wij de veiligheid hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook officieel gecertificeerde keurders van de BMWT. Dit betekend dat wij de officiële, wettelijke keuringen van jouw magazijn mogen uitvoeren. Daarnaast bieden wij enkele producten aan voor het verhogen van de veiligheid in jouw magazijn. De belangrijkste categorie die hier onder valt, is de aanrijdbeveiliging. Je vindt ons aanbod qua veiligheid op deze pagina. Ook voor advies ben je bij ons aan het juiste adres. Onze experts staan klaar om je te helpen.


BMWT-keuring uitgelegd

In Nederland is het verplicht om jouw magazijn periodiek te laten keuren. Dit geld vooral wanneer je gebruik maakt van grootschalig opslag en zeker wanneer je gebruik maakt van mechanische belading. Denk aan een heftruck, stapelaar of hoogwerker. Deze periodieke keuring moet uitgevoerd worden door BMWT-gecertificeerde keurders. Wij hebben meerdere professionals in dienst die deze keuring mogen uitvoeren. Je ontvangt eventueel advies voor verbetering en een keursticker. Deze keursticker is een jaar geldig en zo voldoe je aan alle wettelijke eisen! Interesse in een professionele magazijnkeuring? Vraag deze aan op onze website! Wij plannen graag een moment met jou in.

Aanrijdbeveiliging

Waar gewerkt wordt met bewegende delen, is het verstandig om gebruik te maken van aanrijdbeveiliging. Vooral bij het werken met mechanische apparaten zoals een heftruck of een stapelaar is dit van belang. Maar ook wanneer je gebruik maakt van pompwagens of karren is het slim om aanrijdbeveiliging te plaatsen in jouw magazijn. Je gebruikt aanrijdbeveiliging voor het beschermen van magazijnstellingen, machines, palen, stijlen en meer! Bekijk ons ruime assortiment aanrijdbeveiliging in de webshop. Wij staan overigens altijd klaar om je te helpen met advies op dit gebied. Zo weet je zeker dat je de juiste aanrijdbeveiliging gebruikt voor jouw specifieke situatie!