Entresolvloeren standaard afmetingen

Selecteer hieronder eerst de draagkracht per vierkante meter die je wilt hebben. Let op, de maten die je kunt selecteren verschillen per gekozen draagkracht!

Dit zijn alleen de vaste maten die wij op voorraad hebben liggen. Alle andere combinaties en maten tot op de millimeter nauwkeurig zijn mogelijk met een entresolvloer op maat!


Het is belangrijk om te beseffen dat dit niet alle entresolvloeren zijn die wij kunne leveren. Dit zijn enkel de vloeren die, zonder aanpassingen, standaard geleverd kunnen worden uit de voorraad. Echter is het gebruikelijker om een entresolvloer volledig op maat te laten maken. Dan zorgen wij namelijk dat deze tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd worden en geleverd. We leggen graag uit hoe zo'n traject van het aanschaffen van een vloer op maat gaat op de pagina: Entresolvloeren in 7 stappen.

Voordelen van standaard maten kiezen

Het kiezen van een entresolvloer in een standaard maat zijn met name: 

  • Extra snelle levertijden
  • De aller scherpste prijzen
  • Geen gedoe

Wanneer in jouw geval een vloer nodig is die precies binnen de standaard specificaties valt, dan kan dit dus een perfecte uitkomst zijn! Mocht je toch liever hebben dat we het hele traject met je doorlopen, dan kan dat ook uiteraard. Vraag dan via de normale weg een offerte bij ons aan! 

Belangrijk bij bestellen entresolvloer standaard maten

Belangrijk om te weten bij het bestellen van zo'n standaard vloer, is dat de afmetingen niet altijd hetzelfde zijn bij elke draagkracht. Je kiest op deze pagina welke draagkraacht per vierkante meter je wilt hebben. Vervolgens zie je op de volgende pagina welke afmetingen er standaard beschikbaar zijn in deze draagkracht. Dit verschilt dus per draagkracht die je hier kiest! Verder is het belangrijk om te weten dat de vloeren exclusief montage en eventuele extra opties wordt geleverd. Het is wel mogelijk om deze accessoires mee te bestellen. Wil je graag montage er bij in? Vraag dan even een offerte aan op onze website of neem contact met ons op! Dan berekenen we even een prijs.