Wanneer je een entresolvloer aanschaft, kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld een standaard maat uit te kiezen en/of de montage zelf uit te voeren. Echter kiest het overgrote deel er voor, om ontwerp, productie, levering en montage aan ons over te laten. Zo’n project klinkt vaak ingewikkelder dan het is. Wij leggen op deze pagina uit hoe wij te werk gaan, wat je kunt verwachten en waar je rekening mee kunt houden. Kortom: Entresolvloer? Zo werkt het! Hier volgen de 7 stappen naar jouwnieuwe magazijn met entresolvloer.

Jouw nieuwe entresolvloer in 7 stappen:

Zet de eerste stap naar jouw entresolvloer!

Ben je overtuigd? Hopelijk hebben we kunnen laten zien hoe makkelijk het is, voor jou als klant, om een entresolvloer aan te schaffen. Wanneer je wilt beginnen met het doorlopen van dit traject kun je de rekentool invullen of direct een offerte aanvragen via deze pagina. Beschrijf in de offerte zo goed mogelijk wat jouw wensen zijn. We nemen vervolgens zo snel mogelijk, vrijblijvend, contact met je op. Meer informatie over entresolvloeren vind je op de pagina: entresolvloeren. Verder kun je bij ons ook terecht voor andere vormen van magazijninrichting! Denk bijvoorbeeld aan magazijnstellingen zoals palletstellingen en grootvakstellingen, maar ook werkbanken en nog veel meer. Het combineren van entresolvloeren met deze artikelen, kan je flink stapelkorting opleveren in de offerte!

Deze bedrijven gingen je voor:

100% vrijblijvend

Offerte aanvragen of contact opnemen

Ruben Jeuring Specialist in Entresolvloeren
Specialist in Entresolvloeren: Ruben Jeuring

Heb je hulp nodig, of liever eerst even contact voor het aanvragen van een offerte? Neem gerust contact met mij of mijn collega's op!

We helpen je graag verder. Contact