Er zijn tegenwoordig veel aanbieders van gebruikte stellingen. Bij Multi Profiel zijn wij hier echter mee gestopt. De reden dat wij geen gebruikte stellingen meer verkopen, zit hem met name in de kwaliteit en veiligheid. Bij Multi Profiel ben je namelijk aan het juiste adres voor de aanschaf van hoge kwaliteit magazijnstellingen. Om aan alle wettelijke eisen te voldoen en de hoogste veiligheidsgarantie te kunnen bieden, is het beter om ongebruikte stellingen te gebruiken. Op deze manier ben je zeker van het feit dat de stellingen voldoen aan de meest recente eisen. Onze magazijnstellingen zijn voorzien van de benodigde keurmerken.

WELKE STELLINGEN HEBBEN WIJ ALLEMAAL?

In het assortiment van Multi Profiel vind je een breed scala aan magazijnstellingen. De belangrijkste stellingen die wij verkopen zijn:

Naast de hier bovengenoemde standaard type stellingen, vind je in ons assortiment ook allerlei specials die aangepast kunnen worden naar jouw persoonlijke voorkeuren.

GEEN GEBRUIKTE STELLINGEN MEER BIJ MULTI PROFIEL

Zoals gezegd verkochten wij voorheen nog wel gebruikte stellingen omdat de vraag hierna nog altijd in de markt flink aanwezig is. Toch kiezen wij er voor dit niet meer te doen. Wij willen namelijk altijd voldoen aan wettelijke eisen en daarom zijn al onze stellingen voorzien van het BMWT-keurmerk. Meer informatie over veiligheid rondom stellingen en alles over het BMWT-keurmerk? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Martin Piebes Specialist in stellingen
Specialist in stellingen: Martin Piebes
Kan ik je verder helpen met je vragen? Contact