Grootvakstellingen Per Sectie

In onze webshop vind je natuurlijk ontzettend veel verschillende mogelijke samenstellingen van onze grootvakstellingen. Echter is het niet alleen mogelijk om deze stellingen te bestellen per rij, maar ook per sectie. Je kan dan kiezen uit verschillende afmetingen. Wanneer je een gewenste sectie aanklikt, bepaal je zelf of je een beginsectie of aanbouwsectie wilt en hoeveel verdiepingen er in moeten komen!


Waarom per sectie kopen?

Wanneer je een grootvakstelling zelf per sectie wilt samenstellen, heb je net even wat meer opties wat betreft het samenstellen van de stelling. Zo kun je een stellingrij maken met verschillende sectiebreedtes (ofwel, liggerlengtes) of verschillende aantal verdiepingen. Het voordeel van grootvakstellingen is, dat de verdiepingen in hoogte verstelbaar zijn en je in principe eindeloos langer door kunt bouwen! Zolang het maar in jullie magazijn past uiteraard.

Aanbouwsectie of begin sectie?

U koopt via deze pagina de grootvakstellingen per sectie. Zo kun je zelf rijen samenstellen. Let wel op! Elke stelling dient te beginnen met een beginsectie. Dit is een sectie die bestaat uit 2 staanders met daartussen een aantal verdiepingen. Wanneer je echter een sectie wilt aanbouwen, heb je nog maar 1 extra staander nodig inplaats van 2. Dit komt omdat je door kunt bouwen op de staander van de vorige sectie. Een rij bestaande uit 4 secties heeft dus 5 staanders nodig. Begin dus elke stellingrij met een beginsectie en bouw hier eindeloos aanbouwsecties aan! Kom je er toch niet helemaal uit? Vragen stellen mag altijd! 

Ook verkrijgbaar in voordeelrijen

Belangrijk om te weten is, dat grootvakstelling in onze webshop ook verkrijgbaar zijn in volledige voordeelrijen. Dit is in veel gevallen goedkoper en ook nog eens veel gemakkelijker om te bestellen. Je vult de gewenste lengte in, de gewenste hoogte, diepte, aantal verdiepingen en kleur en vervolgens komt er een voordeelrij uit rollen! Ideaal wanneer je simpelweg jouw magazijn wilt vullen met de juiste benodigde grootvakstellingen. Ook voor andere magazijnstellingen ben je bij Multi Profiel uiteraard aan het juiste adres. Advies nodig? Zoek ook dan niet verder en raadpleeg onze experts!