Stellingkasten

Bent u opzoek naar een handige stellingkast? Waar vindt u die dan beter, dan bij dé expert in (magazijn)stellingen van Nederland? Naast lange rijen met professionele stellingen voor in grote magazijnen, verkopen wij namelijk ook enkele stellingen of korte stelling rijen die perfect gebruikt kunnen worden thuis, in de schuur of bijvoorbeeld op kantoor. Deze kleinere varianten noemen we bij Multi Profiel stelling kasten. Een stelling kast bestaat uit 1 stelling sectie. Deze kunt u eventueel verlengen door een aanbouwsectie aan te bouwen. Een stellingkast bestaat uit 2 staanders en een aantal liggerniveaus. Met liggerniveaus bedoelen we verdiepingen die in de stellingkast komen. U kunt hier eventueel nog losse liggerniveaus aan toevoegen. Elke verdieping is in hoogte verstelbaar.


Stellingkasten bij Multi Profiel

Onze stelling kasten zijn gemaakt van het beste stellingmateriaal. Omdat wij normaal gesproken veel grote projecten opleveren zoals grote distributiecentra, werkplaatsen en loodsen, hebben wij alleen de beste kwaliteit stellingen op voorraad. Deze zijn echter ook perfect te gebruiken op kleinere schaal! Daarom vindt u bij ons deze losse stellingkasten. Deze verschillen van groot tot klein en hebben allemaal een stoere, industriële uitstraling. Populair in ons assortiment zijn de stellingkasten van grootvakstellingen en legbordstellingen. Legbordstellingen kunnen gemaakt zijn van hout, kunststof, verzinkt metaal en meer!

Verschillende soorten stellingkasten

In onze webshop vindt u verschillende soorten stellingkasten. Het populairste zijn onze legbordstellingen. Dit zijn namelijk de stellingen die niet op industriële grote zijn, maar een slag kleiner. Ideaal voor bij u thuis of bijvoorbeeld in de schuur! De stellingkasten kunnen van verschillende materialen zijn. Zo hebben wij:

  • Metalen stellingkasten
  • Verzinkte stellingkasten
  • Kunststof stelling kasten
  • Houten stellingkasten

Vooral de houten stellingkasten zijn ook erg populair bij onze particuliere klanten! Deze worden vaak gebruikt in keukens, bijkeukens maar ook als kledingkast en nog veel meer! Wilt u een grotere stellingkast? Dan gaat u voor een grootvakstelling. Deze is vooral geschikt voor opslag van grotere spullen in uw schuur of bijkeuken!

Grootvakstelling als stellingkast

De grootvakstelling wordt veel gebruikt bij mensen thuis als opslagkast voor de net wat grotere en/of zwaardere goederen. De grootvakstellingen zijn meestal blauw-oranje. Deze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zowel de hoogte, breedte als diepte kan verschillen. Hoewel grootvakstelling vooral gebruikt worden om vele gangpaden in een magazijn mee te vullen voor duizenden artikelen, kan een enkele of dubbele sectie ook perfect gebruikt worden bij u thuis in de schuur! De grootvakstellingen beschikken over liggerniveaus met houten legborden die worden meegeleverd. De verdiepingen van de kast zijn altijd verstelbaar op hoogte, net als bij onze andere stellingkasten.

Legbordstelling als stellingkast

De kleinste variant van magazijnstellingen zijn stellingkasten. Deze kunnen er ook nog eens erg mooi uit zien en zijn dan ook erg populair voor privé gebruik of gebruik op kantoor! Deze legbordstellingen worden gemaakt van verschillende onderdelen, zoals te zien op de pagina hieronder. Erg populair is hier bijvoorbeeld de houten stellingkast die veel wordt gebruikt in Nederlandse en Belgische keukens, maar ook bijvoorbeeld als kledingkast of waar dan ook in huis! Ook bij legbordstelling stellingkasten geldt dat u eventueel altijd een extra sectie kunt aanbouwen!

Stelling kasten bestellen bij Multi Profiel

U kunt uw stellingkast gemakkelijk uitkiezen in onze webshop. Eventueel kunt u daar dan nog liggerniveaus, ofwel verdiepingen, aan toevoegen. Zo kunt u zelf uw eigen stellingkast samenstellen. Reken gemakkelijk af met bijvoorbeeld IDeal of Klarna en laat de stellingkast gemakkelijk en snel bij u thuis of op de zaak bezorgen. De levertijd kan verschillen, kijk voor de actuele levertijd op de productpagina door uw gewenste stellingkast hieronder aan te klikken. Wij leveren stellingkasten tegen scherpe prijzen en met een goede service. Ook bij vragen over stellingkasten bent u bij ons aan het juiste adres. Als u er niet helemaal uit komt, of twijfelt, kunt u gerust contact met ons opnemen via de mail of door te bellen!