Werkbank wielen

Op deze pagina vind je speciale wielen die gebruikt kunnen worden voor werkbanken. Om de wielen aan onze eigen werkbanken te bevestigen, is een speciaal koppelplaatje nodig. Deze leveren we dan ook graag voor je mee. Let dus wel op dat je de juiste variant selecteert op de productpagina. 


Ben je opzoek naar speciale wielen voor je werkbank? Met deze werkbankwielen kan je je werkbank omtoveren tot een mobiele werkbank! Overigens zijn deze wielen uiteraard ook te gebruiken voor allerlei andere doeleinden. Zo worden ze door onze klanten ook veel gebruikt onder bandenstellingen en soms zelf grootvakstellingen. Wij verkopen 2 verschillende type werkbank wielen. We verkopen ze per stuk, dit betekent dat je voor een werkbank 4 van deze wielen nodig hebt. 

Verschillende werkbank wielen

Wij verkopen 2 verschillende werkbank wielen. De witte en de zwarte variant. De zwarte variant is van rubber en een stukje zachter. Dit is beter te gebruiken op oneffen ondergronden en bijvoorbeeld ook buiten. De witte wielen zijn hard. Deze kunnen aanzienlijk meer gewicht dragen en rollen ook een stuk gemakkelijker, zeker bij zwaardere werkbanken. Het nadeel van de witte wielen, is dat deze moeilijker over oneffen ondergronden kunnen rollen. In een magazijn of loods wordt dan ook meestal gekozen voor de witte werkbank wielen. 

Werkbank op wielen bestellen

Het is ook overigens ook gewoon mogelijk om je werkbank gelijk met wielen te bestellen. Op deze manier ben je doorgaans net wat goedkoper uit. Ook plaatsen wij de wielen dan al met koppelplaat en al onder de staanders van de werkbank. Zo ben je verzekerd van goede montage en het scheelt simpelweg tijd, moeite en geld! Tenslotte korten wij de staanders in, zodat de werkhoogte gewoon op 90 cm blijft, ondanks dat er hoge wielen onder geplaatst worden! Het is ook mogelijk om een werkbank op maat te bestellen. Dan kan je zelf nog de hoogte kiezen!