Multi Profiel is de geschikte partij voor projecten groot en klein. Wil jij jouw magazijn verbeteren? Dan helpen we graag. We kunnen je van A tot Z helpen met het realiseren van jouw plannen. Zo helpen we je met het slim inrichten van het magazijn met stelling voor de maximale opslag, of helpen we je met het realiseren van een prachtige entresolvloer voor het uitbreiden van het aantal vierkante meters. Wij kunnen daarnaast helpen met het realiseren van een veiliger magazijn of werkplaats. Als BMWT-gecertificeerde keurders, mogen onze experts de wettelijke keuringen ook nog eens uitvoeren. In welke fase jij ook zit, wij kunnen helpen! Alles is mogelijk en we denken graag mee. Schroom dus niet om vragen te stellen, contact op te nemen of aan de bel te trekken. 

Onlangs beschreven wij het gehele proces van het realiseren van een nieuwe entresolvloer. Van idee tot oplevering: Entresolvloeren, het proces.

Voorbeelden van Projecten

Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van projecten die wij gedraaid hebben. Wij kunnen een ontzettend breed aantal soorten projecten voor je uitvoeren. Denk daarbij aan:

Onze projecten zijn ontzettend breed. Zo hebben wij projecten bij sportscholen lopen, in de productie, kantoren, woningen, restaurants maar voor magazijnen. Heb jij een project dat je met ons wilt bespreken? Neem dan gerust contact met ons op, dat kan onderaan deze pagina of via de pagina contact

Wij leveren magazijninrichting in Groningen tot aan Scheveningen en Maastricht!

Neem contact op met onze experts

Martin Piebes - Expert magazijnstellingen
Martin Piebes Expert magazijnstellingen
Ruben Jeuring - Expert in Entresolvloeren
Ruben Jeuring Expert in Entresolvloeren