WIJ RICHTEN JOUW MAGAZIJN (GEDEELTELIJK) IN!

Wist je dat het mogelijk is om jouw volledige magazijn door Multi Profiel in te laten richten? Wij zullen dan het hele project op ons nemen van A tot Z. Onze projectleiders komen vooraf bij jullie op locatie. Zij analyseren de locatie, afmetingen en eventuele valkuilen. Vervolgens gaan zij samen met ons ontwerp-team aan de slag. Dit is de technische afdeling. Zij gaan aan de slag met het ontwerpen van de magazijninrichting en vervolgens ook het uitwerken van een concreet plan. Dit plan leggen wij vervolgens aan je voor, voordat we over gaan op de uitvoering! Wij kunnen de magazijnstellingen, entresolvloeren en andere goederen leveren zonder montage, maar je kunt er ook voor kiezen om de volledige montage en oplevering aan ons over te laten. Alles is mogelijk!

GLOBALE PLANNING MAGAZIJNINRICHTING DOOR MULTI PROFIEL

Hoewel elk project natuurlijk zijn eigen ijkpunten heeft en daardoor soms ook een wat uiteenlopende planning, komt de globale planning ongeveer op het volgende stappenplan:

 1. Onze projectleider komt langs op locatie voor bespreken wensen en het inmeten van de ruimte.
 2. Ons technische team gaat aan de slag met het maken van een concreet plan.
 3. Wij leveren het plan aan met daarbij horende kostenplaatje.
 4. Bij goedkeuring van jouw (of jullie) kant, voeren wij het plan uit naar wens.
 5. Oplevering project.
 6. Controle van het opgeleverde, ook volgens wetgeving, Arbowet en BMWT-eisen.
 7. Eventueel kunnen wij ook de jaarlijkse, verplichte BMWT-keuringen blijven uitvoeren

KORTE LIJNEN

Om de uitvoering verder goed te laten verlopen, afhankelijk van de aard van het werk, is de projectleider bij de start en uitvoering zeer nauw betrokken met de projectvoortgang. Als de
monteurs gereed zijn, zal hij samen met jou de uitgevoerde werkzaamheden beoordelen en als alles naar wens en conform afspraak is, het project opleveren. Gedurende het project houden we de lijntjes kort. Problemen of aanpassingen vereist? Door direct contact met de projectleiders en verschillende teams binnen het project blijven we flexibel. Hierdoor heb je als klant de zekerheid dat hetgeen dat je besteld hebt correct, efficiënt en compleet door Multi Profiel wordt uitgevoerd.

WAT VOOR PROJECTEN LEVERT MULTI PROFIEL OP?

Als expert op het gebied van magazijninrichting kunnen we zeer uiteenlopende projecten voor je uitvoeren. Hieronder een lijstje met voorbeelden van opgeleverde projecten door ons bij honderden verschillende klanten.

 • Oplevering van nieuwe entresolvloer voor verdubbeling werkruimte
 • Inrichting van magazijn vol palletstellingen voor maximale opslag-efficiëntie
 • Uitwerken volledig magazijnplan
 • Inrichten orderverwerkingsproces
 • Aanleggen aanrijdbeveiliging
 • Inrichting winkel met stellingen

En nog veel meer! Multi profiel is namelijk de leverancier van magazijnstellingen, entresolvloeren, archiefkasten en meer!

Interesse?

Sta je voor een vraagstuk op het gebied van magazijninrichting? Of heb je al een oplossing bedacht, die wij kunnen uitvoeren? Neem gerust contact met ons op. Wij zullen er voor zorgen dat het magazijn maximaal wordt benut! Je kunt via het onderstaande contactformulier jouw aanvraag opsturen. Uiteraard mag bellen of mailen ook! Voor alle vormen van contact ga je naar de pagina; contact. Uiteraard kun je ook aankloppen met vragen of opmerkingen. Wij staan voor jullie klaar! 

Direct contact opnemen?

Ruben Jeuring - Specialist Entresolvloeren
Ruben Jeuring Specialist Entresolvloeren
Martin Piebes - Specialist Magazijnstellingen
Martin Piebes Specialist Magazijnstellingen