Ben je al bekend, met het feit dat wij ook op locatie langs kunnen komen? Wanneer je namelijk bezig bent met de inrichting van jouw magazijn of werkplaats, kan het namelijk voorkomen dat je met veel vragen zit. Zeker bij de aanschaf van een entresolvloer, of lange rijen met palletstellingen, is het van belang dat er juist wordt ingemeten en een goed ontwerp wordt gemaakt. Gelukkig hoef je dit niet altijd zelf te doen. Wij helpen je daar graag bij! Wij hebben experts in heel Nederland die gratis langs kunnen komen voor advies. Zij gaan met je in gesprek en nemen de locatie goed op. Zij weten exact waar ze op moeten letten en welke details van belang zijn. Wanneer er een duidelijk beeld is van de situatie, locatie en wensen van jou als klant, gaan wij aan de slag met het ontwerp.

VAN ADVIES TOT PLAN

Wanneer de wensen bekend zijn, gaat ons ontwerp-team aan de slag. Zij maken een uitgebreid ontwerp en tekening. Zeker bij een entresolvloer is dit natuurlijk van groot belang. Aan de hand van dit ontwerp wordt een offerte voor je opgesteld. Je kunt zelf kiezen of je de montage wilt uitvoeren of dat door ons laat doen. Je kunt er dus voor kiezen om ons enkel te laten leveren. Hangt volledig af van wat jouw voorkeur heeft! Na montage is het wel belangrijk dat onze experts (in het geval van palletstellingen en entresolvloeren) het project op locatie komen opleveren. Zij voeren dan de wettelijke keuringen uit zodat je voldoet aan alle BMWT-eisen en daarmee de arbowet.

ADVIES OP LOCATIE AANVRAGEN

U kunt gemakkelijk een bezoek van één van onze experts aanvragen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen snel contact met je op. Beschrijf in de aanvraag zo zorgvuldig mogelijk waar het om gaat, dan kunnen wij je het beste helpen! Je mag natuurlijk ook altijd bellen als je er niet helemaal uit komt. Wij zijn er om je verder te helpen! Na het invullen van het formulier zullen wij snel contact opnemen voor het prikken van een datum voor een bezoek.

Benoem in het bericht bij voorkeur: Wat je wilt bespreken, (schatting, globaal) afmetingen en de locatie.