Grootvakstellingen

Grootvakstellingen, ook wel breedvakstellingen genoemd, worden veelal ingezet voor het opslaan van kleinere en middelgrote tot grote producten die met de hand kunnen worden beladen en uitgenomen. Het is echt een kwalitatief hoogwaardige zwaarlaststelling en is daardoor niet alleen geschikt voor de opslag van lichte maar ook zeer zware stuksgoederen en zelfs lichte pallets.

Stel hieronder zelf je grootvakstelling samen!

Stel hier gemakkelijk je stelling samen
Grootvakstellingen
Diepte
Vul hier de gewenste diepte in van de stelling
Hoogte
De totale hoogte van de vloer tot de bovenkant van de stelling
Lengte
Dit is de totale lengte van de gehele rij
Liggerlengte
De lengte per sectie. Dit is dus de afstand tussen 2 staanders
Kleur staanders
Let op: Dit is enkel de kleur van de verticale delen
Aantal niveaus
Het aantal verdiepingen per sectie
Toon resultaten

Een grootvakstelling wordt over het algemeen voorzien van legborden. Er is keuze uit vurenhouten, spaanplaat of verzinkte legborden. Soms zegt men ook wel groot vak stellingen. Grootvakstellingen worden met name gebruikt in magazijnen met opslag van goederen die niet in bakken passen. Een voordeel is ook, dat deze stelling multi-inzetbaar is. Je kunt zelfs bakken plaatsen in een grootvakstelling. Uiteraard zijn de legborden in hoogte verstelbaar. Ook het aantal niveaus bepaalt u gewoon zelf! De grootvakstellingen van Multi Profiel zijn herkenbaar aan de blauwe staanders en oranje liggers. Grootvakstellingen zijn de populairste stellingen voor losse goederen in magazijnen en loodsen binnen de Benelux. Het is eigenlijk simpelweg de losse goederen variant van onze palletstellingen! Opzoek naar kleinere stellingen? Dan zoek je beter naar legbordstellingen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN GROOTVAKSTELLING?

Grootvakstellingen zijn:

  • Geschikt voor uiteenlopende materialen en goederen;
  • IJzersterk, dus ook te gebruiken voor zware belasting;
  • De ideale oplossing voor een overzichtelijke opslag;
  • Bijzonder flexibel in te richten;
  • Eindeloos te combineren en uit te breiden;
  • Eenvoudig te monteren;
  • Ook toe te passen voor etagebouw.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN OP HET GEBIED VAN GROOTVAKSTELLING?

Multi Profiel levert een ruim assortiment grootvakstellingen, welke verkrijgbaar zijn in vele verschillende afmetingen. Er zijn uiteenlopende maximale belastingen mogelijk, tot 5.000 Kg per staander en 1.200 Kg per legbordniveau. De staanders kunnen in nagenoeg elke denkbare kleur worden uitgevoerd, en wij kunnen je grootvakstellingen naar wens voorzien van vurenhouten, spaanplaat of verzinkte legborden. Ook doorvalbeveiliging in de vorm van gaaswanden behoort tot de mogelijkheden. Je kunt gemakkelijk secties aanbouwen op de al staande stelling. De breedte van 1 stellingsectie is altijd 1,50 meter, 2,00 meter, 2,25 meter of 2,70 meter.  De hoogte 2 meter, 2,5 meter of 3 meter. Afhankelijk van uw ruimte, is het natuurlijk ook mogelijk om secties met verschillende afmetingen aan elkaar te bouwen! De grootvakstelling is altijd gemakkelijk in hoogte verstelbaar en makkelijk in elkaar te zetten of juist weer uit elkaar te halen!

MAGAZIJNSTELLINGEN ADVIES

Ben je opzoek naar advies op het gebied van magazijninrichting? Heb je vragen over grootvakstellingen? Geen paniek! Bij Multi Profiel geven wij gratis en vrijblijvend advies op dit gebied. Neem gerust contact met ons op voor keuzehulp of gewoon advies. Naast grootvakstellingen vind je in ons assortiment namelijk ook allerlei andere soorten magazijnstellingen die, afhankelijk van jouw behoeften, gebruikt kunnen worden. Ook op het gebied van veiligheid hebben wij veel kennis in huis. Wanneer gewenst, kunnen wij ook periodieke keuring uitvoeren van jouw magazijnstellingen. In veel gevallen is dit wettelijk ook verplicht om te doen. Kortom, op het gebied van grootvakstellingen en andere soorten stellingen, ben je bij ons aan het juiste adres.

VERSCHILLENDE MATEN GROOTVAKSTELLING

De afmetingen van deze stellingen kunnen verschillen qua hoogte, diepte en breedte (ofwel lengte). Welke afmeting voor jou ideaal is, hangt af van de ruimte die je te besteden heeft en de goederen die je wilt opslaan. De verschillende afmetingen zijn als volgt:

Breedtes (per sectie): 1,50 meter, 1,85 meter, 2,25 meter óf 2,70 meter

Hoogtes: 2 meter, 2,50 meter óf 3 meter

Dieptes: 40 cm, 60 cm, 80 cm, 1 meter óf 1,20 meter

RIJEN GROOTVAKSTELLING SAMENSTELLEN

Natuurlijk kun je met grootvakstellingen, net als met onze andere stellingen, meerdere secties aan elkaar maken. Dit betekend dat je de stelling zo breed kunt maken als jij zelf wilt! Je kunt makkelijk een sectie aanbouwen of weer afkoppelen. Ook een groot voordeel, is het feit dat je zelf kunt bepalen hoeveel liggerniveaus en dus verdiepingen je in de grootvakstelling wilt hebben. Je kan losse liggerniveaus met plaat bijbestellen. Ook kun je de hoogte van elke verdieping zelf bepalen. Je bestelt gemakkelijk een gehele grootvakstelling rij in onze webshop. Wil je nou een heel magazijn of een groot gedeelte er van vullen met grootvakstellingen en/of andere stellingen? Dan kun je ook even contact met ons opnemen voor het maken van een geheel magazijnplan!

GROOTVAKSTELLINGEN BESTELLEN

Via de website van Multi Profiel kun je eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor een of meerdere grootvakstellingen. Twijfel je nog of een grootvakstelling wel de meest ideale oplossing is voor jouw specifieke toepassing en situatie? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag met deskundig advies op maat om het magazijn op de meest efficiënte manier in te richten en uw processen te optimaliseren.