Palletstelling onderdelen & Accessoires

Op deze pagina vind je verschillende losse onderdelen en accessoires voor palletstellingen. Wij krijgen namelijk vaak aanvragen voor bijvoorbeeld een aantal losse liggers, of juist een aantal staanders. Palletstellingen bestaan namelijk uit een aantal onderdelen waarmee je zelf vervolgens rijen met stellingen kunt samenstellen. Simpel gezegd bestaat een palletstelling uit 2 losse onderdelen, of in ieder geval hoofd onderdelen. Namelijk staanders en liggers. De staanders zijn de onderdelen die de hoogte in gaan. Tussen deze staanders worden de liggers geplaatst. Deze zorgen voor stevigheid en zijn ook gelijk de opberglocatie voor je pallets. Elke sectie van een palletstelling heeft minstens 4 liggers nodig die samen 2 liggerniveaus en dus palletniveaus creëren. Deze liggers kun je in hoogte verstellen op de staanders. Daarom komt het ook vaak voor dat er los extra liggers worden bijbesteld!


Belangrijk om te weten!

Let op: De losse onderdelen voor onze palletstellingen, zijn enkel geschikt voor onze palletstellingen en stellingen van het merk Kimer. De losse onderdelen zijn dus niet onderling uitwisselbaar met andere merken. Let daarbij dus niet alleen op de kleur van de stellingen, maar ook het merk. Twijfel je of je losse onderdelen koopt voor het juiste merk? Neem gerust contact op via de mail en stuur bij voorkeur foto’s mee. Dan controleren wij even of je ons merk heeft en niet een ander merk dat er op lijkt. De aanrijdbeveiliging zoals jukbeschermers en stijlbeschermers zijn doorgaans wel gewoon geschikt op alle stellingen van verschillende merken.

Palletstelling accessoires

Naast losse staanders en liggers zijn er nog enkele andere accessoires verkrijgbaar voor palletstellingen. Denk bijvoorbeeld aan legroosters. Deze roosters kan je tussen twee liggers plaatsen. Hierdoor kun je vervolgens naast pallets, ook andere losse goederen plaatsen op een liggerniveau. Dit is handig bij de opslag van grote goederen en wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij meubelzaken. Ook vind je op deze pagina artikelen zoals de borgpennen die voor extra veiligheid zorgen van jouw palletstelling. Borgpennen zijn verplicht om aan alle wettelijke eisen te voldoen!

Losse onderdelen bestellen

Wanneer je losse onderdelen besteld, heeft dit natuurlijk gevolgen voor de verzendkosten. In sommige gevallen kunnen we losse onderdelen namelijk als losse goederen versturen. In dat geval vallen de verzendkosten goedkoper uit! Vaak gaat het echter om lange producten en gelden dan ook gewoon de normale leveringsvoorwaarden en daarmee ook prijzen. Je ziet de verzendkosten wanneer je gaat afrekenen op de website! Let overigens wel op, dat je geen losse onderdelen van Multi Profiel blindelings besteld voor andere palletstellingen. Verschillende merken hebben soms namelijk verschillende aansluitingen. Twijfel je welk merk stelling je hebt staan? Neem dan contact met ons op, of stuur een aantal foto’s naar onze klantenservice. Dan kijken we graag even mee en adviseren we uiteraard!

Zelf palletstelling samenstellen

Je kunt er voor kiezen om alle onderdelen los te bestellen en zo een palletstelling samen te stellen. Echter adviseren wij om palletstelling als geheel te bestellen in onze webshop. Allerlei formaten zijn mogelijk. Je meet op hoeveel strekkende meter je wilt, hoe hoog ze moeten worden, hoeveel gewicht ze aan moeten kunnen en hoeveel verdiepingen er in moeten. Vervolgens hebben wij een stellingrij voor je! Wanneer je palletstellingen per rij besteld, ben je vaak goedkoper uit dan wanneer je losse onderdelen bestelt. Dit komt omdat wij deze rijen gemakkelijker kunnen verwerken en opsturen voor jou! Je vindt deze gehele palletstellingen op onze pagina; palletstellingen.