Ondanks ons uitgebreide en gevarieerde assortiment op het gebied van magazijn- en archiefinrichting kan het natuurlijk voorkomen dat je toch niet meteen vindt wat je zoekt. Dat betekent echter niet dat je niet bij Multi Profiel terecht kunt! Ook voor het realiseren van maatwerk stellingen voor specifieke toepassingen of situaties zijn wij je graag van dienst met onze Multi Profiel specials.

ONZE WERKWIJZE

Als specialist op het gebied van magazijninrichting pakken we bij Multi Profiel elke uitdaging die voorbijkomt met beide handen aan. Dat geldt ook als het gaat om specifieke toepassingen waarvoor (nog) geen standaard stelling bestaat. We komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken, de huidige situatie te bekijken en de locatie in te meten. Vervolgens gaan onze adviseurs samen met de medewerkers van onze technische afdeling op zoek naar een passende oplossing. Daarbij maken we veelal gebruik van de magazijnstellingen uit ons standaard assortiment, welke wij van voor je op maat gemaakte aanpassingen kunnen voorzien. Als je eenmaal akkoord bent met de technische tekeningen (eventueel aangevuld met 3D visualisaties) en de offerte, kunnen wij de speciale stelling(en) in productie nemen. Indien gewenst kun je voor de plaatsing en montage gebruik maken van onze eigen montagedienst.

SPECIALE STELLINGEN OP MAAT

specials.jpg

Multi Profiel kan stellingen realiseren die speciaal zijn ontworpen en geproduceerd voor de opslag van bijvoorbeeld:

  • Platen
  • Deuren
  • Panelen
  • Tapijt
  • Haspels

Enkele andere voorbeelden van specials zijn bouwmarktstellingen, gecombineerde verdiepingsvloeren met stellingen en botenstellingen voor de opslag van boten. Voor een impressie van wat wij zoal kunnen realiseren kan je een kijkje nemen bij onze projecten.

JA, IK HEB INTERESSE IN EEN SPECIALE STELLING!

Wil je graag meer weten over een van onze speciale stellingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Multi Profiel. We denken graag met je mee om tot een oplossing te komen die in alle opzichten aan jouw wensen en behoeften voldoet, en kunnen vanzelfsprekend ook deskundig advies verstrekken.

Vraag het de expert! Wij helpen u graag verder
Wij helpen u graag verder: Vraag het de expert!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen. We denken graag mee!

Contact