Entresol onderdelen

Op deze pagina vind je onderdelen voor een entresolvloer. Denk hierbij aan de standaard losse onderdelen voor het opbouwen van een entresol, maar ook handige accessoires en extra opties voor op een entresolvloer. Populair hierin zijn bijvoorbeeld palletopzetplaatsen voor het verwerken van pallets op een verdiepingsvloer met behulp van een heftruck. Maar ook leuningwerken, losse platen, hekwerken, kantelhekken, trappen enzovoorts! Eigenlijk dus alle mogelijke accessoires voor bij je entresolvloer. Kan je een bepaalt onderdeel niet vinden, dat je toch los wilt bestellen? Neem dan even contact met ons op, wij zullen dan kijken wat er mogelijk is.

Zelf entresolvloer samenstellen


Entresolvloer onderdelen en accessoires bestellen

De verschillende onderdelen die je op deze pagina vindt kunnen wij doorgaans gewoon uit voorraad leveren. Wanneer het product op voorraad is, geldt een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Wij leveren de artikelen snel bij jou thuis of op de zaak. Het monteren van deze producten kun je in veel gevallen gemakkelijk en snel zelf. In andere gevallen is het ook mogelijk om de montage door ons uit te laten voeren voor een meerprijs, neem voor de mogelijkheden contact met ons op. De artikelen worden geleverd met bijbehorende bevestigingsmaterialen zoals bouten moeren. Heb je extra info nodig over een product? Laat het ons weten! Wij staan altijd klaar met advies en antwoorden op vragen.

Welke accessoires voor entresols

De belangrijkste accessoires die eigenlijk elke entresol nodig heeft zijn:

  • Een leuningsconstructie
  • Één of meerdere trappen
  • Palletopzetplaatsen

Deze onderdelen kan je eventueel ook later bijkopen en toevoegen aan een entresolvloer. De onderdelen zijn gemakkelijk te bevestigen aan een bestaande of een te bouwen entresolvloer. Je kunt de montage hiervan uiteraard ook aan ons overlaten.

Losse onderdelen

Naast de handige accessoires zoals hierboven beschreven, vind je op deze pagina ook andere losse onderdelen. We hebben het dan vooral over de vloerplaten. Deze willen onze klanten soms los kopen voor het zelf maken van een entresolvloer of andere projecten. Naast de vloerplaten zelf, verkopen wij ook de speciale spaanplaatschroeven die nodig zijn om dit plaatmateriaal te bevestigen op de balken van de constructie. Andere schroeven zijn hier namelijk niet voor geschikt! De vloerplaten zijn wit van de onderkant voor een wit plafond.

Waarom een palletopzetplaats?

Een palletopzetplaats is een must wanneer je de entresolvloer wilt gaan vullen met voorraad. Met zo’n constructie zorg je er namelijk voor dat jij veilig een pallet kan plaatsen en dat de vloer hierbij niet beschadigd. Wanneer je zonder speciale plaat (onderdeel van de palletopzetplaats) pallets gaat plaatsen, raken vloeren snel beschadigd door het gewicht en door de heftruck. Daarnaast beschikt een palletopzetplaats op jouw entresol over een speciaal hekwerk dat er voor zorgt dat je deze kunt sluiten wanneer niet in gebruik. Dit is verplicht om aan de arbo-wet te voldoen! Je kan zo’n opzetplaats gelijk mee bestellen of achteraf ergens plaatsen. Wat de voorkeur heeft! Met een palletopzetplaats kun je er voor kiezen om grootvakstellingen of legbordstellingen te plaatsen op de bovenste verdieping en deze gemakkelijker aan te vullen, zonder spullen de trap op te moeten tillen.