Vloerplaten

Bij het bouwen van een entresolvloer heb je natuurlijk ook vloerplaten nodig. Deze verkopen wij uiteraard ook los wanneer gewenst! Bijvoorbeeld voor mensen die zelf een entresolvloer samenstellen, uitbreiden of willen aanpassen/repareren. De vloerplaten kunnen uiteraard ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Wij kunnen ook andere vloerplaten leveren die je niet op deze pagina ziet. Denk daarbij aan waterdichte vloerplaten. De platen die je op deze pagina ziet, zijn de entresolvloer vloerplaten die wij op voorraad hebben liggen. Van elk type liggen er doorgaans vele duizenden platen in ons magazijn in Assen.


Eigenschappen vloerplaten

Om te beginnen vind je in onze webshop verschillende afmetingen van vloerplaten. Wel zijn ze allemaal 38 mm dik. Dit is de ideale dikte voor het bouwen van een stevige, veilige en niet onnodig zware entresolvloer. De vloerplaten zijn geschaafd en het resultaat is dus redelijk glad, zonder splinters en dergelijke. De onderkant is wit gecoat. Dit zorgt er voor dat het plafond aan de onderkant wit wordt van een entresolvloer. Dit geeft een ruimtelijker en netter resultaat dan blanke platen als plafon. De vloerplaten beschikken over een groef en veer legsysteem en kunnen bevestigd worden met speciale vloerplaatschroeven in de balken van een entresolvloer.

De verschillende opties qua maat vloerplaat

Bij Multi Profiel vind je 3 verschillende afmetingen plaatmateriaal. De mogelijkheden qua afmetingen zijn (klik om te bekijken):

Een losse groef verbinding, houdt in dat de verbinding niet vast in de plaat zit, maar los wordt meegeleverd. Deze losse verbinding plaats je dan in de groeven van beide aan elkaar te bevestigen platen. Deze verbindingen worden uiteraard altijd meegeleverd. Bij een vaste verbinding zit er een groef en een verbinding in de plaat die je makkelijk in elkaar schuift. Deze afmeting platen kun je direct bestellen in onze webshop.

Eventueel extra opties op aanvraag

De vloerplaten op deze pagina zijn enkel geschikt in droge ruimtes. Wanneer de vloer geplaatst wordt in bijvoorbeeld een vochtige ruimte of op een plek waar simpelweg veel water voorkomt, zijn de platen minder goed geschikt. Wil je een entresolvloer plaatsen in een dergelijke situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen ook platen leveren met een speciale coating tegen vocht en vuil. Deze heavy-duty platen zijn tegen meerprijs leverbaar. Geef dit dus gerust aan, dan maken wij een gratis en vrijblijvende offerte voor je, meestal al binnen 24 uur.