Specials, gaaswanden en meer

Overige producten

U kent Multi Profiel waarschijnlijk vooral als expert in Entresolvloeren en magazijnstellingen. Echter is er meer te vinden in ons assortiment. Deze overige producten zijn veelal producten die maatwerk zijn. De producten zijn dan ook niet via de webshop te koop. Wel kunt u gemakkelijk via de bijbehorende pagina’s een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie zoals prijzen en voorwaarden! Alles is mogelijk en we helpen u graag mee.

 

Specials

Om te beginnen vindt u het kopje ‘specials, dit zijn magazijnstellingen die speciaal zijn ontwikkeld voor specifieke behoeften. Denk bijvoorbeeld aan een aangepast stelling voor het opslaan van haspels, Tapijt, panelen etc. Voor de specials kijken we naar uw behoeften en ontwerpen wij een stelling die hier goed bij past. Vaak kan dit met de materialen van andere stellingen met slimme aanpassingen! Wij gaan graag met u aan de slag.

Pallet Shuttle Systeem

Dit is een palletstelling met een doorrol systeem. Dit is vooral handig bij het opslaan van producten die FIFO (First In First Out) opgeslagen dienen te worden. Het systeem is een ontzettend simpel concept en zorgt er voor dat u meer producten kunt opslaan op minder vierkante meters! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, dan bekijken we even wat de mogelijkheden zijn in uw situatie.

Gaaswand

Ook in ons assortiment, vindt u gaaswanden. Deze kunnen op 2 manieren gebruikt worden, namelijk in combinatie met stellingen om vallende materialen te voorkomen en als losstaande wand, met eventueel een deur, voor het opslaan en beschermen van goederen. Dit zijn eigenlijk altijd projecten waarbij maatwerk komt kijken. U kunt daarom aanvragen doen voor gaaswand via een offerteaanvraag of aanvraagformulier op onze site. Ga naar de pagina gaaswand voor meer informatie.

Archiefinrichting

Ten slotte hebben wij ook archieven in ons assortiment. Toen wij zijn begonnen in 1998, was dit namelijk één van onze eerste artikelen! Tegenwoordig doen wij dit er nog steeds naast. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor archiefkasten op wielen en standaard archiefkasten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook op dit gebied is veel mogelijk. Meer informatie op de pagina: Archiefinrichting.

Nog veel meer bij Multi Profiel!

Wist u dat wij bij Multi Profiel nog veel meer producten hebben? Naast Entresolvloeren, palletstellingen, grootvakstellingen en deze specials, bent u bij ons ook nog aan het juiste adres voor werkbanken, inpaktafels, magazijnkeuringen en nog veel meer.