Grootvakstelling Onderdelen & Accessoires

Op deze pagina vind je losse onderdelen en accessoires voor het samenstellen of uitbreiden van uw grootvakstellingen. Wij verkopen deze stellingen in volledige rijen, maar hier kun je, naar voorkeur, zelf extra liggers en staanders aan toevoegen! Meer informatie vind je onderaan deze pagina. 

Klantenservice

Losse onderdelen grootvakstellingen

Een grootvakstelling bestaat uit verschillende losse onderdelen. In grote lijnen bestaat een grootvakstelling uit 3 verschillende type onderdelen. Staanders, liggers en legborden. Per niveau of verdieping in de grootvakstelling heb je 2 liggers en een legbord nodig. Wij verkopen deze als losse onderdelen, maar ook als gehele liggerniveaus. Omdat de liggerniveaus in hoogte te verstellen zijn, kan je volledig naar eigen voorkeur het aantal niveaus bepalen en de hoogte er van. Handig, vooral wanneer je veel verschillende soorten goederen opslaat van verschillende afmetingen. De onderdelen zijn er in allerlei verschillende afmetingen, let dus goed op dat je wel de juiste bestelt!

Accessoires grootvakstelling

Daarnaast vind je op deze pagina ook accessoires voor het samenstellen of verbeteren van jouw grootvakstelling. Vooral belangrijk, zijn de steunprofielen. Dit zijn onderdelen de voorkomen dat de legborden te ver doorzakken en buigen. Zeker bij een diepte van de stelling van een meter of meer is dit verstandig te gebruiken. De houten spaanplaten hebben, zeker bij zware belasting, dan toch wel de neiging om door te gaan zakken. Voor een stevige constructie wil je dat natuurlijk voorkomen! Bij het plaatsen van lichte goederen is dit minder nodig.

Grootvakstelling losse onderdelen bestellen

Je kunt de losse onderdelen voor de grootvakstellingen gemakkelijk bestellen in onze webshop! Let wel op, onze liggers sluiten niet altijd goed aan om staanders van andere merken. Bij twijfel, neem altijd even contact met ons op. Heb je jouw grootvakstellingen eerder bij ons besteld? Dan zit je altijd goed! De verzendkosten hangen af van de afmetingen van het product. Bij langere producten zal de verzendkosten net als anders zijn, maar bij kleine producten die met de pakketpost mee kunnen lager. Je vindt de verzendkosten in het winkelmandje en bij het afrekenen.