Referenties

Wat vinden klanten van ons?

Na 25 jaar in het vak te hebben gezeten, hebben wij met en voor een aantal prachtige bedrijven mogen werken! Op deze pagina vind je een greep uit onze opdrachtgevers. Denk daarbij aan Phillips, De KNVB, de KLM, PPG industries en nog meer prestigieuze bedrijven in heel Nederland en België. Bij al deze klanten en nog veel meer, plaatsten wij een entresolvloer of leverden wij bijvoorbeeld magazijnstellingen. Benieuwd naar de mening van onze klanten over onze service en producten? Bekijk de laatste reviews: Multi Profiel beoordelingen. Onze klanten en opdrachtgevers, groot en klein, beoordelen ons met een 8,8! Daarnaast geeft maarliefst 97% aan ons bedrijf aan te zullen bevelen. Daar zijn we enorm trots op! Wil je weten hoe een project met Multi Profiel verloopt? Wij beschreven onlangs uitgebreid een mooi project in Veenendaal als voorbeeld.

Klanten over Multi Profiel:

“Inmiddels hebben wij de 4e entresolvloer van Multi Profiel in ons bedrijfsverzamelgebouw. Offerte is snel, zodat je direct een goed beeld hebt van de kosten en je afweging kunt maken. Als je echt interesse hebt komen ze meten en de details bespreken. Je mag de vloer zelf plaatsen, maar ze kunnen het ook voor je regelen.”

JM en PG de Rooij - Vleuten
JM en PG de Rooij Vleuten

“ Ouderinitiatief "Droom Je Thuis" had behoefte aan meer opbergruimte. Ik had regelmatig contact met Edward van Multi Profiel en hij heeft mij zeer deskundig geholpen om de juiste grootvakstelling te kunnen kiezen. Vandaag is de stelling geleverd en meteen gemonteerd. Al ging het maar om een redelijk kleine stelling, Edward had alle tijd voor mij. Bewoners, ouders en zorgpersoneel helemaal blij. Ga zo door Multi Profiel. ”

Stichting Droom Je Thuis - Naaldwijk
Stichting Droom Je Thuis Naaldwijk

“Prettig bedrijf om mee samen te werken, vlotte communicatie en levering. Aanrader!”

Veel Liefs - Groningen
Veel Liefs Groningen

“Een prima service. Via de site hadden wij de verkeerde (extra) dragers en verstevigingbalken meebesteld en ook voor betaald. Netjes door Multi Profiel gebeld met de vraag of de bestelling zo wel klopte. De order werd hersteld en Keurig financieel afgehandeld met terugbetaling van het te veel betaalde bedrag.”

Sprankl Reclame - Almere
Sprankl Reclame Almere

“van aanbieding tot oplevering, alles keurig netjes geregeld. Dit bedrijf komt de gemaakte afspraken na en reageert snel en adequaat op vragen. We zijn zeer tevreden met het geleverde resultaat.”

Gerbin Control bv - Bunschoten-Spakenburg
Gerbin Control bv Bunschoten-Spakenburg

“Top service! De materialen lagen klaar en we werden vlot geholpen. Nog even een leuk gesprek gehad op locatie.”

Schreur Hoogwerksystemen - Meppel
Schreur Hoogwerksystemen Meppel

“Ik ben positief! De vloer wordt netjes gemeten en de documenten voor vergunning netjes aangeleverd.”

Van de Ven Zonwering - Vianen
Van de Ven Zonwering Vianen

“Goed contact, Met technische kennis ingemeten en snelle levering. We hebben zelf gemonteerd en dat was goed te doen door de uitgebreide tekening.”

Dirk Deuzeman Transport - Geesbrug
Dirk Deuzeman Transport Geesbrug

Wie zijn onze klanten?

Ons klantenbestand loopt uitzettend uit één! Eigenlijk is elk bedrijf met een magazijn, werkplaats, opslag of archief een potentiele klant van ons. Omdat wij al jaren in het vak zitten, hebben we al veel mooie klanten mogen helpen. Wij leveren alle allerlei branches en bedrijven. Van KNVB tot KLM en van Phillips tot de Bijenkorf. Maar ook juist de kleinere bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres! Of je nou een groot magazijn van 10.000 vierkante meter wilt inrichten, of 5 meter aan grootvakstelling wilt hebben in de schuur, wij helpen je graag verder. Niet alleen lokaal, in en rond assen, maar ook in de rest van Nederland en België zijn we één van de meest gekozen magazijninrichter! In de afgelopen tijd hebben wij de onderstaande klanten mogen helpen. Misschien dat dit je kan overtuigen! Zo niet? Ook dan drinken we graag een kop koffie met je om de mogelijkheden te bespreken.

Zij gingen je voor: