Palletstellingen per sectie

Palletstellingen verkopen wij uiteraard per (voordeel) rijen die je gemakkelijk kunt samenstellen in allerlei vormen in maten op de pagina: Palletstellingen. Echter bieden wij via deze pagina ook nog de mogelijkheid om de stellingen per sectie te kopen! Je kiest eerst de breedte van de sectie (= gelijk aan de liggerlengte). Vervolgens kun je de hoogte, kleur, aantal verdiepingen etc. kiezen op de productpagina.


Waarom palletstelling per sectie?

Het kopen en verkopen van palletstellingen per sectie is eigenlijk de oude wijze. Het is echter wel wat veel van onze (oude) klanten gewend zijn! Je stelt met een beginsectie en een aantal (verschillende) aanbouwsecties gemakkelijk jouw eigen palletstelling samen. Elke stellingrij die je wilt gaan plaatsen in het magazijn heeft een beginsectie nodig en kan doorgebouwt worden met meerdere aanbouwsecties. Je kunt zo gemakkelijk combineren tussen verschillende secties in verschillende breedtes. Een nadeel, is dat het wat fout gevoeliger is. Zo bestellen sommige klanten perongeluk teveel beginsecties of vergeten ze juist de beginsectie bij te voegen!

Wat is het verschil tussen begin- en aanbouwsecties? 

Het antwoord daar op is eigenlijk heel erg simpel. Het zit namelijk zo, het verschil tussen een begin- en aanbouwsectie is 1 staander. Een beginsectie heeft namelijk 2 staanders en een aanbouwsectie heeft er maar 1. Dit komt omdat de aanbouwsectie gekoppeld wordt aan de 2e staander van de vorige sectie. Hierdoor heeft elke rij altijd 1 beginsectie nodig en kan deze verlengt worden met eindeloos veel aanbouwsecties! Controleer dus altijd of jouw stellingrij bestaat uit 1 beginsectie met aanbouwsecties. 

Belangrijk om op te letten bij losse secties

Wanneer je deze losse palletstelling secties besteld, is het zeer belangrijk om te letten op de diepte. Geluk bij een ongeluk, momenteel bieden wij in onze webshop maar 1 diepte aan, namelijk 1,10 meter. Dit is de populairste diepte voor palletstellingen. Heb je dus andere afmetingen staan waar je op door wilt bouwen? Neem even contact op met onze klantenservice, dan kunnen we dat regelen! Verder is het verstandig om altijd met dezelfde hoogte door te bouwen. Wanneer je hier van wilt afwijken, kan het ook slim zijn om één van onze experts te raadplegen over de veiligheid. Bouw overigens niet met onze aanbouwsecties door op palletstellingen van andere merken dan die van ons of van Kimer. Verschillende merken palletstelling combineren is namelijk niet veilig. Dit komt door de verschillen in staanders, liggers en vooral de aanhechting (klauwen) hiervan.

Palletstellingen keuren

Het is in Nederland verplicht om je palletstellingen jaarlijks te laten keuren. Er zijn verschillende partijen die dit kunnen doen. Wil jij graag dat Multi Profiel de palletstelling komt keuren? Dat kan! Je vindt hier meer informatie over op de pagina: BMWT-keuringen. Ook wanneer je een bestaande stelling bij jou op locatie wilt uitbreiden met één of meerdere extra secties, is het officieel verplicht dat deze gekeurd wordt. Neem gerust contact met ons op als je twijfelt of advies nodig hebt. 

Palletstellingen monteren en plaatsen

Wanneer je deze secties besteld in onze webshop, krijg je daar niet automatisch montage bij. De staanders worden wel voorgemonteerd geleverd maar je dient de stellingen uiteraard nog op te bouwen. Vind je dit lastig, of besteed je dit liever uit? Dat kan! Wij hebben monteurs in heel Nederland en België die de klus graag voor je klaren! Wanneer je dat graag wilt, is het verstandig om een offerte aan te vragen voor zowel de palletstelling als montage via de pagina: Offerte aanvragen.