Entresolvloer in magazijn
Samen komen we tot de perfecte vloer

Entresolvloer op maat - Inclusief aanvraagformulier

Een entresolvloer kan op verschillende manieren geleverd worden. Zo zijn er standaard maten entresolvloeren die je als pakket kunt bestellen, maar je kan ook kiezen voor een entresolvloer op maat. Wij kunnen namelijk entresolvloeren leveren in alle maten die je maar wilt, zelfs met meerdere verdiepingen en allerlei extra's! Wanneer je dat wilt, kunnen wij zelfs bij jou of jullie langs komen voor het maken van een ontwerp die perfect is afgesteld op jouw of jullie situatie! Bij Multi Profiel bent jij dus op de juiste plek voor een entresolvloer op maat.

WAT KOST EEN ENTRESOLVLOER OP MAAT?

De kosten van de vloer, hangen uiteraard vooral af van de specificaties zoals afmetingen en draagkracht. Wil je zo snel mogelijk weten wat de kosten zijn van een entresolvloer in jouw situatie? Vul dan gemakkelijk de entresolvloer rekentool van Multi Profiel in. Je vult de lengte, breedte en hoogte in. Vervolgens bepaalt je, of je extra’s wilt mee bestellen zoals een leuning of trappen en binnen een paar seconden zit een prijsberekening in de mailbox! Let wel op, dit is een indicatie prijs. Neem contact met ons op om dit exacter uit te werken. Helaas kun je enkel de prijs van 'rechte' vloeren berekenen met de rekentool. Vloeren met bocht of in allerlei gekke vormen dienen wij handmatig een offerte voor te maken. Dit doen we wel razendsnel, dus neem daarvoor gerust even contact op!

Direct de prijs berekenen! 

half-res-multiprofiel-bedrijf-23.jpg

ENTRESOLVLOER ONTWERPEN

Wij kunnen het ontwerpen van een entresolvloer volledig op ons nemen. Wij kunnen zelfs onze experts gratis bij je op locatie langs sturen voor het inmeten. Vervolgens gaan we met ons tekenteam aan de slag om een ontwerp te maken. Dit ontwerp ontvang je in 3D met handige illustraties om een goed beeld te geven. Hier rolt een uiteindelijke en exacte offerte uit. Wanneer jij akkoord gaat met de offerte kun je kiezen voor eigen montage, of montage aan ons overlaten! Zodra de vloer klaar is, kunnen wij ook nog eens de officiële keuringen uitvoeren. Als de vloer aan alle wettelijke eisen voldoet, ontvang je het BMWT-keurmerk van ons. Zo voldoen jij en de vloer altijd aan de Europese en Nederlandse wetgeving op het gebied van veiligheid. Hieronder zie je een voorbeeld van een ontwerp dat wij voor een klant hebben gemaakt. Het betreft een vloer van 300 m2 en bijna 5 meter hoog. Binnen 3 dagen heeft ons montageteam de vloer opgebouwd en is deze ook goedgekeurd.

EXTRA OPTIES ENTRESOLVLOER OP MAATOntwerp van een entresolvloer schets

U heeft ook de optie om extra opties toe te voegen. Voorbeelden van deze extra opties zijn:

  • (Extra) Trappen
  • Leuningen
  • Kantelhekken
  • Opzetplaatsen voor pallets
  • Schuifhek
  • Aanrijdbeveiliging
  • Montage op locatie door ons
  • En meer!

Heb je interesse in dit soort extra’s? Laat dat dan weten zodat wij deze mee kunnen nemen in de ontwerptekeningen en in de offerte. Door in één keer het totaal pakket te bestellen bespaar je veel tijd en ook geld, omdat wij de onderdelen dan zeer scherp kunnen aanbieden! Neem contact op voor meer informatie.

Hieronder kun je gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen of informatie opvragen. Laat ons gerust weten als je wilt dat we langskomen voor het ontwerpen van een entresolvloer op maat. Kortom, wat de vraag ook is. Hij kan hier gesteld worden! Contact opnemen en informatie of offertes opvragen is altijd gratis en vrijblijvend. 

Veel opties door eigen productie

De onderdelen die wij gebruiken voor het bouwen van entresolvloeren worden geproduceerd in Nederland. Wij hebben onze eigen productielijnen en kunnen daardoor extra flexibel zijn in wat wij produceren. Daarnaast betekent dit dat wij altijd de kwaliteit kunnen garanderen van onze entresolvloeren op maat. Wij kunnen dankzij deze productielijnen een scherpe prijs garanderen, hoge kwaliteit en tot op de millimeter nauwkeurig alles precies op maat maken voor jouw project! Heb je dus specifieke eisen? Laat het gerust weten. Alles voor een perfect eindresultaat! 

half-res-multiprofiel-bedrijf-3-2.jpg

Hoe het proces verloopt

Het aanschaffen van een entresolvloer is natuurlijk een behoorlijke stap. Wij snappen daarom dat je graag duidelijkheid hebt over dit project. Wanneer je een entresol op maat aanschaft, bestaat het proces van idee tot oplevering uit 7 stappen. Dit zijn niet 7 stappen die je als klant hoeft te ondernemen, maar wij als leverancier voor jou wel. Benieuwd hoe dit proces in 7 stappen verloopt? Dat lees je op onze pagina: Entresolvloer - het proces! Hier beschrijven we het gehele traject. Van het moment dat je het idee krijgt om uit te breiden, tot de inspectie aan het einde! Wij maken van jouw project een succes.

Ook een entresolvloer aanschaffen?

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Of liever eerst een indicatieprijs?

Vul dan vrijblijvend onze rekentool in. Binnen 1 of 2 minuten een indicatieprijs in uw mailbox!

Rekentool invullen!
Ruben Jeuring Expert in Entresolvloeren
Expert in Entresolvloeren: Ruben Jeuring

Hulp nodig bij jouw offerteaanvraag of kan je wel wat advies gebruiken? Ik help je graag verder!

je mag altijd vrijblijvend contact met mij opnemen Contact