Verzinkte legbordstellingen

Een verzinkte legbordstelling is een kwalitatief hoogwaardige legbordstelling voor opslag van lichte tot zware stukgoederen. De verzinkte legbordstellingen zijn geschikt voor vele toepassingen. Denk hierbij aan opslag van allerlei verschillende producten voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Voor de verzinkte legbordstellingen geldt dat deze verkrijgbaar zijn in vele verschillende afmetingen. Tot 90 kilo per plank aan draagkracht.


Wat zijn verzinkte legbordstellingen?

Met verzinkte legbordstellingen, bedoelen we legbordstellingen die gemaakt zijn van verzinkt materiaal. Verzinkt betekend, dat het metaal gecoat is met een dun laagje zink. Dit beschermt het metaal tegen bijvoorbeeld roesten en weren. Verzinkt materiaal gaat dus langer mee dan gewoon metaal! Verder is een legbordstelling, een stelling waar je planken in legt. De stellingen zijn gemaakt voor relatief kleinere en lichtere goederen. Voor het zwaardere werk kiest men voor een slag groter en sterker, namelijk grootvakstelling. Een legbordstelling is makkelijk op te bouwen en eventueel weer uit elkaar te halen. Verder zijn de niveaus altijd in hoogte te verstellen. Ook het aantal niveaus bepaal je altijd zelf.

Verzinkte legbordstellingen bestellen

Wil je een verzinkte legbordstelling bestellen, of één of meerdere rijen? Dat kan gemakkelijk op deze pagina. Hier kun je zelf invullen hoeveel meter aan stelling je wilt hebben, hoe hoog deze moeten zijn, hoeveel liggerniveaus deze moeten hebben en hoe diep de planken moeten zijn. Vul jouw voorkeuren in en krijg gelijk de juiste stellingrij aangeboden. Wij leveren de stellingen binnen 2 tot 5 werkdagen bij jou of jullie op de zaak of bij jou thuis als een bouwpakket inclusief bevestigingsmaterialen! Heb je advies nodig bij het kiezen van stellingen, of bij de inrichting van jouw magazijn? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Voordelen verzinkte legbordstellingen

  • Stevig
  • Nemen weinig ruimte in beslag
  • Efficiënt goederen opbergen!
  • Makkelijk op en af te bouwen
  • Gaat jaren lang mee!
  • Liggerniveaus zijn in hoogte verstelbaar
  • Makkelijk sectie aan toe te voegen voor het verlengen van jouw stellingrij

Missen we nog een groot voordeel van legbordstelling verzinkt? Laat het ons weten, dan voegen we het toe!

Andere soorten legbordstelling

U vindt in ons assortiment natuurlijk nog veel meer soorten stellingen. Denk ten eerste aan palletstellingen, grootvakstellingen maar ook legbordstelling van andere materialen dan verzinkt. Wij hebben bijvoorbeeld houten legbordstellingen en ook metalsistem. Kortom, vrijwel elk type magazijnstelling kun je het beste bestellen bij Multi Profiel. Kan je iets niet vinden dat je zoekt? Niet alles staat in onze webshop, maar we kunnen wel overal aan komen door ons nauwe contact met de grootste fabrieken van Europa. Neem contact op voor de mogelijkheden!