Easy Rack legbordstellingen

Easy Rack, ook wel Easy Rack Evolution, is een nieuw type legbordstelling. Deze legbordstellingen zijn gemaakt van verzinkt materiaal, extra en sterk en maximaal te personaliseren. Easy Rack legbordstellingen zijn gemakkelijk op en af te bouwen, sterk en hebben een mooiere uitstraling dan andere legbordstellingen in dezelfde of net hogere prijsklassen. De liggers van Easy Rack stellingen zijn altijd in hoogte te verstellen en worden daarom gebruikt voor allerlei toepassingen. Voorbeelden zijn: winkelstellingen, magazijnstellingen, kantoorkasten, archiefkasten en nog veel meer! Multi Profiel is de officiele importeur van Easy Rack stellingen in Nederland en België.

Stel hier gemakkelijk je stelling samen
Easy Rack legbordstellingen
Diepte
Vul hier de gewenste diepte in van de stelling
Hoogte
De totale hoogte van de vloer tot de bovenkant van de stelling
Lengte
Dit is de totale lengte van de gehele rij
Draagkracht per niveau
Het gewicht dat één verdieping moet kunnen dragen
Aantal niveaus
Het aantal verdiepingen per sectie
Toon resultaten

De stellingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Populair is de standaard verzinkte kleur, blauw of bijvoorbeeld antraciet! Je kunt jouw easy rack stellingen gemakkelijk en snel bestellen in onze webshop of een offerte aanvraag doen bij grote aantallen. Een offerte aanvragen kan alleen bij grotere afnames, bijvoorbeeld voor het inrichten van een magazijn.

VOORDELEN VAN EASY RACK LEGBORDSTELLINGEN

Easy Rack legbordstellingen hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere legbordstellingen. Wij hebben voor jou alle voordelen even op een rijtje gezet.

  • De legbordstellingen zijn gegalvaniseerd aan de ene kant en behandeld met antibacteriële verf aan de andere. Dit biedt de maximale bescherming tegen veroudering.
  • Gemakkelijk in elkaar te zetten, zonder gereedschap!
  • Dankzij dubbele support, kan het tot wel 200kg gewicht aan per ligger!
  • Ook ideaal in te richten als winkelstelling!
  • Goedkoper dan vergelijkbare stellingen van andere merken!

Wanneer je bepaalde accessoires wilt, die je niet op de site kunt vinden, kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden! Wij helpen graag mee met het uitwerken van het ontwerp.

 

EASY RACK MAGAZIJNSTELLINGEN OPBOUWEN

Het bouwen van de easy rack legbordstellingen kun je gemakkelijk zelf doen. De verschillende onderdelen zijn makkelijk in elkaar te drukken en te schuiven zonder het gebruik van schroeven of allerlei gereedschap. Wil je een groot aantal stellingen plaatsen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je de bouw van de stellingen liever uitbesteed. Multi Profiel kan in dat geval helpen! Wij hebben montageteams in heel Nederland en België. Wij spreken dan een datum af voor levering van de stellingen en zorgen dat er dan ook gelijk gebouwd kan worden. Dit alles natuurlijk in overleg met jou als klant. Legbordstellingen laten bouwen? Neem dus gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

STELLINGEN BESTELLEN? DIRECT OFFERTE ONTVANGEN!

Wil je graag easy rack bestellen voor in uw magazijn, winkel, kantoor of gewoon thuis? Dat kan! In onze webshop kunt u (BINNENKORT!) de standaard modellen bestellen. Je selecteert zelf de kleur, de lengte, hoogte en aantal strekkende meters. Vervolgens kunnen wij deze, direct uit voorraad, voor jou leveren. Wij leveren de legbordstellingen gemakkelijk en snel bij je thuis of op de zaak. Wanneer je grote aantallen van deze stellingen wilt bestellen of hulp nodig heeft bij het uitwerken van jouw stellingplan, neem je gerust contact met ons op. Bij grotere aanvragen kunnen wij ook nog een offerte op maat voor je maken. De prijzen in onze webshop zijn echter al zeer scherp en goedkoper dan andere legbordstellingen in Nederland.

Legbordstelling Easy Rack

Kan je niet wachten?

Wanneer je deze easy rack stelling al wilt bestellen, terwijl wij deze nog niet in de shop hebben, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij hebben ontzettend korte lijntjes met de fabrikant in Spanje. Hierdoor kunnen wij voor u gerust een bestelling plaatsen. De levering zal dan enkele weken zijn. Wilt u meer weten, een prijs opvragen of gelijk een bestelling plaatsen van deze legbordstellingen? Neem dan even contact met ons op of vul ons offerte formulier in. Dan gaan wij er gelijk mee aan de slag om de stellingen zo snel mogelijk bij jou thuis of op de zaak te krijgen! Bij Multi Profiel is alles te overleggen. Wacht dus niet langer en vraag meteen een offerte aan.