Metalsistem legbordstellingen

Metalsistem, een kwalitatief hoogwaardige legbordstelling voor opslag van lichte tot zware stukgoederen. De legbordstellingen zijn geschikt voor vele toepassingen. Denk hierbij aan opslag van allerlei verschillende producten voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Ook voor de Metalsistem legbordstellingen geldt dat deze verkrijgbaar zijn in vele verschillende afmetingen. Wat deze stellingen geschikt maakt voor allerlei uiteenlopende goederen.


Wat is metalsistem?

Metalsistem is eigenlijk niets anders dan een merk in stellingen. Het betreft legbordstellingen gemaakt van verzinkt metaal. Metalsistem is een Italiaans merk en wordt dan ook geproduceerd in Italië en verscheept over de hele wereld. In Europa is het misschien wel de populairste legbordstelling. De stellingen zijn makkelijk op te bouwen, gaan lang mee en staan bekend om stevigheid. Ook is de uitstraling relatief strak. Metalsistem legbordstellingen worden dan ook veel gebruikt in magazijnen, loodsen, kantoren, winkels en nog veel meer!

Afmetingen

Natuurlijk is ook metalsistem verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo kan je om te beginnen kiezen uit drie verschillende hoogtes, namelijk 1,972 meter, 2,50 meter en 3,028 meter. Afgerond wordt vaak gezegd 2, 2,5 of 3 meter. Qua diepte zijn er legborden van 32 centimeter, 40 cm, 50, 60 en zelfs 70 centimeter. De lengtes van een sectie zijn 1,20 meter of 1,05 meter. Je kunt zelf kiezen hoeveel niveaus je in je metalsistem stelling wilt hebben. Voor een stevige contructie is eigenlijk minimaal 3 niveaus wel nodig. Je kunt ook losse liggers en legborden bij bestellen als je dat wilt.

Metalsistem legbordstellingen bestellen

Je bestelt jpiw metalsistem uiteraard gemakkelijk en snel in de webshop van Multi Profiel. Wij leveren deze stellingen snel bij je thuis of op het werk. Het opbouwen van de stellingen is super makkelijk en kan je gemakkelijk zelf. Wil je toch graag de bouw, bijvoorbeeld bij een groot project, door ons laten uitvoeren? Dan dien je even contact met ons op te nemen. Multi profiel is één van de grootste leveranciers in Nederland van magazijnstellingen en entresolvloeren. Heb je informatie nodig over onze producten? Dan kan je ook gerust contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder met de keuze voor de juiste stellingen.