Om je als klant een nog duidelijker beeld te geven kunnen wij jouw plannen naast in een 2D tekening ook vertalen in een 3D visualisatie. Bovendien is het voordeel dat je door het ruimtelijke inzicht van een 3D visualisatie, sneller een beeld hebt van wat je krijgt. Zowel het uitwerken van een complete magazijninrichting als een entresolvloer is voor ons geen enkel probleem. Een ander voordeel van werken in 3D is onder andere dat er automatisch een onderdelenlijst door het tekenprogramma wordt bijgehouden. Waardoor de kans dat er onderdelen tijdens de bouw ontbreken aanzienlijk verminderd.

ENTRESOLVLOER TEKENINGEN IN 3D

Overigens ontvang je bij de aanvraag van een offerte, altijd een tekening in 3d. Zeker wanneer wij op locatie komen voor het inmeten van een entresolvloer, gaan we aan de slag met een exact ontwerp van jouw vloer. Dat kan een simpele vloer zijn, zoals hieronder te zien. Maar ook veel complexere projecten met meerdere verdiepingen, trappen, openingen etc. kunnen wij voor jou ontwerpen. Om onze offertes kracht bij te zetten en voor jou en je collega's de toekomstplannen mooi in beeld te brengen, maken wij deze 3d tekeningen. Dat is ook fijn voor onze klanten om intern te kunnen bespreken. Zo hopen wij de samenwerking tussen jou als klant en ons als uitvoerder te optimaliseren. Ook is het mogelijk om dit 3d ontwerp digitaal te ontvangen. Je ontvangt dan een link die je op elke computer kunt openen. Vervolgens kun je zelf ‘rondlopen’ in jouw magazijn met het gemaakte ontwerp. Zo ben je al virtueel in het eindresultaat! Erg leuk ook om te delen met het personeel!

tekening entresolvloer

TECHNISCHE TEKENINGEN

Daarnaast ontvang je ook de technische tekening in 2d van bovenaf, met daarbij impressiefoto’s. Hieronder enkele voorbeelden daar van. De technische tekening ontvangt je wanneer het ontwerp klaar is en de definitieve offerte de deur uit. Voor meer informatie over het realiseren van dergelijke projecten neem je contact met ons op, of kijk je voor meer informatie verder op onze website. Zo hebben wij een pagina waar we uitgebreid vertellen over bijvoorbeeld onze entresolvloeren.

 

Contact opnemen

Ruben Jeuring - Specialst Entresolvloeren
Ruben Jeuring Specialst Entresolvloeren
Martin Piebes - Specialst Magazijnstellingen
Martin Piebes Specialst Magazijnstellingen