Wanneer je hebt besloten om een entresolvloer te gaan plaatsen. Dan ben je volgens het ministerie van VROM verplicht bij jouw gemeente een omgevingsvergunning in te dienen. Hetgeen dat je moet aanleveren verschilt echter per gemeente en de functie die de vloer krijgt. Zo kan een gemeente bij een publieks toegankelijke vloer (gevolgklasse 2) om meer gegevens vragen dan bij een magazijnvloer (gevolgklasse 1). Standaard omvat onze technische rapportage de Nederlandse constructie-berekeningen van onze C- en S-profielen, kolommen (kokerprofiel), standaard trappen en leuningwerk uit ons assortiment. Dit is over het algemeen voldoende voor het aanvragen van een omgevingsvergunning!

Aanvullende berekeningen

Eventueel aanvullende constructieberekeningen of vertalingen kunnen wij ook bij helpen en zijn tegen meerprijs leverbaar. Het kan voorkomen dat er ook berekeningen worden gevraagd van de bestaande constructieve ondervloer. Deze kunnen wij niet aanleveren maar moet je opvragen bij een constructeur of leverancier van de ondervloer. De constructieve ondervloer dient namelijk voldoende sterk en stijf te zijn om de door ons opgegeven maximale puntlast te kunnen dragen. Om het plaatsen van een entresolvloer zonder problemen te laten verlopen adviseren wij je daarom vooraf navraag te doen bij jouw gemeente en/of de online check te doen via:  www.omgevingsloket.nl.

Hulp nodig?

Wij begrijpen dat dit alles erg ingewikkeld en veel is voor mensen die hier niet regelmatig mee werken. Kom je ergens niet helemaal uit bij het doen van de benodigde aanvragen? Of heb je op een andere manier informatie en of hulp nodig op het gebied van statische berekeningen? Geen paniek! Wij hebben vele jaren ervaring op dit gebied en hebben ontzettend veel expertise in huis op dit gebied. Stel dus gerust jouw vragen. Dit kun je gemakkelijk doen via het onderstaande formulier. Wij zullen zo snel mogelijk reageren. 

 

Hulp nodig? We helpen graag
We helpen graag: Hulp nodig?

je kunt hiernaast het formulier invullen of op een andere manier contact opnemen met onze klantenservice!

Onze experts weten waar ze over praten! Contact