Entresolvloer accessoires

Op deze pagina beschrijven wij de standaard keuzes die je heeft qua accessoires bij het aanvragen van een entresolvloer. Deze accessoires komen ook terug in onze rekentool. Wij bieden standaard 3 type accessoires aan bij onze entresolvloer: Leuningwerk, trappen en palletopzetplaatsen. Wij beschrijven hier graag de verschillende opties voor je. 

Trappen voor entresolvloeren

De belangrijkste accessoire die vaak mee besteld wordt, is uiteraard de trap. Een entresolvloer is namelijk alleen handig, als je er ook op kunt komen! Wij bieden standaard 5 verschillende soorten trappen aan. Deze maken wij dan op de juiste hoogte voor jouw entresolvloer. De opties zijn:

  1.  Demontabele steektrap
  2. Standaard steektrap
  3. Steektrap met spijlen
  4. Trap met eindbordes links of rechts - standaard
  5. Trap met eindbordes links of rechts - spijlen

De populairste keuze is hier de demontabele steektrap. Dit komt omdat deze het goedkoopste is. Voor trappen in publieke ruimtes wordt vaak gekozen voor een trap met spijlen als leuningwerk. Wanneer je een trap langs de entresolvloer wilt plaatsen, kies je een trap met eindbordes. Op de onderstaande plaatjes zie je de verschillende opties nog eens. Voor uitgebreide informatie over deze trappen ga je naar onze speciale pagina: Trap voor entresolvloer - Onze 5 standaard opties!

 

Leuningwerk voor entresolvloeren

Daarnaast heb je de keuze uit 2 standaard soorten leuningwerk. We onderscheiden de 'standaard' variant en de spijlen. De standaard variant bestaat uit een dubbele leuning en een schoprand aan de onderkant. Op de onderstaande afbeelding zie je daar een voorbeeld van. De tweede optie zijn de spijlen. Deze spijlen zijn erg populair bij entresolvloeren in openbare ruimtes. Zo zien we deze leuning terug in showrooms, sportscholen, winkels, restaurants, kantoren en nog veel meer! Let er altijd goed op dat je dezelfde type leuning kiest als een eventuele trap. Dan sluiten ze altijd mooi op elkaar aan! 

Leuning entresolvloer

Palletopzetplaatsen keuzes

Ten slotte heb je de keuze uit 4 verschillende soorten palletopzetplaatsen. Dit is een metalen plaat (meestal van 1,50 bij 1,50 meter) waar je veilig pallets op kunt plaatsen vanaf een lagere verdieping met bijvoorbeeld een heftruck. Je hebt daarbij de keuze uit: 

  1. Standaard palletopzetplaats
  2. Palletopzetplaats met klaphek
  3. Palletopzetplaats met schuifhek
  4. Palletopzetplaats met kantelhek

De standaard variant is het populairste vanwege de lagere prijs. De kantelhek is de veiligste manier met minimale kans op het vallen van personeel of goederen vanaf de palletopzetplaats. De schuifhek en klaphek zijn goede middenwegen en besparen veel ruimte. Op de onderstaande afbeeldingen zie je duidelijk het verschil. Meer informatie over palletopzetplaatsen en de voor- en nadelen van ieder type, vind je terug op de pagina: Palletopzetplaatsen - de opties

 

 

Overige accessoires

De bovenstaande accessoires zijn allemaal standaard opties die je kunt selecteren bij het invullen van een rekentool. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer accessoires die samen kunnen gaan met een entresolvloer. De belangrijkste hiervan is waarschijnlijk aanrijdbeveiliging. Zeker wanneer je onder en om de entresolvloer heen, gaat werken met bijvoorbeeld heftrucks en ander intern transport, is het verstandig om de kolommen van je vloer te beschermen tegen aanrijdingen. In onze webshop vind je daarom allerlei soorten aanrijdbeveiliging. Verder zien wij vaak dat wanneer een klant een entresolvloer bestelt, deze ook werkbanken of inpaktafels mee bestelt. Tenslotte komt het natuurlijk veel voor, dat de ruimte op of onder de entresolvloer gebruikt gaat worden voor opslag. Dan is het slim om in je offerteaanvraag gelijk de stellingen mee te nemen! Dit zorgt er namelijk voor dat we een scherpe aanbieding voor je kunnen maken op het totaalpakket! bekijk ons assortiment stelling op de pagina: magazijnstellingen

Vragen? Stel ze aan een expert!

Martin Piebes - Expert in magazijninrichting
Martin Piebes Expert in magazijninrichting
Ruben Jeuring - Expert in Entresolvloeren
Ruben Jeuring Expert in Entresolvloeren