Industriële opslag - Opslagsystemen en andere oplossingen!


Geplaatst door Luuk Vink

Industriële opslag - Opslagsystemen en andere oplossingen!

Op deze pagina vind je verschillende vormen van industriële opslag. Dit zijn opslagsystemen die veel gebruikt worden door onze grote en kleine klanten met name in de zwaardere industrie. Wij hebben opslagsystemen voor elk type bedrijf. Met industriële opslag, bedoelen wij opslag voor bijvoorbeeld intensief en zwaar gebruik. Denk aan grotere, zwaardere goederen of bijvoorbeeld enorme doorloop snelheid. Vind je hier niet de specifieke oplossing die je zoekt? Neem contact met ons op! Vrijwel alles is namelijk mogelijk bij Multi Profiel.

Palletstellingen als Industriële opslag

Om te beginnen wordt met industriële stellingen, vaak gedoeld op palletstelling. Dit zijn stellingen van allerlei verschillende formaten waar gemakkelijk pallets in én uitgeladen kunnen worden. Wij kunnen dus stellingen in allerlei verschillende afmetingen leveren. Eventueel kunnen wij bij Multi Profiel ook nog de montage bij jou op locatie op ons nemen. Zeker wanneer het om grote aantallen gaat, is dit verstandig om te doen. Je weet dan namelijk zeker dat het ook veilig en professioneel wordt gemonteerd! Wij leveren palletstellingen in heel Nederland en België. Standaard zijn de stellingen blauw met oranje, maar wanneer gewenst kunnen wij deze ook op kleur voor je maken.

Zwaarlaststelling - Extra zware & sterke stellingen

Een andere optie is een zwaarlaststelling. Dit is een stelling voor pallets en/of zware goederen van extra dik materiaal. De robuuste zware stelling kan extreme gewichten aan en kan extra goed tegen een stootje. Daarnaast is de zwaarlaststelling zowel binnen als buiten te gebruiken. Wij maken deze industriële stellingen voor onze klanten op maat. Veel gebruikt voor de opslag van bijvoorbeeld plaatmateriaal of staal. Wij leveren bij de zwaarlaststellingen altijd alle belangrijke berekeningen en officiële documenten die nodig zijn om te voldoen aan de Arbowet en alle belangrijke normen. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over extra zware en extra sterke industriële stellingen.

Industriële draagarmstelling

Ook populair, zijn onze draagarmstellingen. Deze stelling gebruiken wij zelf ook veel in ons eigen magazijn. Dit doen we, omdat het de ideale oplossing is voor lange goederen zoals staanders, liggers, palen, hout en nog veel meer! Ook kan een draagarmstelling vaak relatief hoge gewichten aan. Er bestaan draagarmstellingen voor binnen en voor buiten! De armen zijn op hoogte verstelbaar en meerdere secties zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Ook voor draagarmstellingen ben je bij Multi Profiel dus aan het juiste adres

Industriële opslag stellingen losse goederen

Ook voor losse goederen die niet perse extra lang of zwaar zijn, hebben wij goede opslagsystemen. Denk bijvoorbeeld aan grootvakstellingen en legbordstellingen. Deze type industriële stellingen worden ontzettend veel gebruikt voor een soepel orderverwerkingsproces. Je kiest het exacte type stelling met name op basis van de producten die je wilt opslaan. Tegenwoordig zijn vooral de grootvakstellingen erg populair. Deze kunnen namelijk veel gewicht aan en bieden flexibiliteit in de grootte van de vakken die je er mee wilt creëren. Ook deze stellingen zijn blauw met oranje. De verdiepingen zijn voorzien van houten legborden die precies tussen de ligger vallen.

Overige oplossingen industriële opslag

Natuurlijk zijn er nog veel meer oplossingen. Bespreek daarom bij voorkeur jouw specifieke behoeften met één van onze experts. Zo komen we samen tot de ideale inrichting van jouw magazijn of loods. Populaire oplossingen die wij kunnen bieden zijn bijvoorbeeld:

Onze eigen productie

Wij produceren onze robuustere en sterkere stellingen zelf in samenwerking met fabrieken in Nederland. Dankzij deze eigen productielijnen is het gemakkelijker om stellingen op maat te maken. We kunnen dan ook, zeker bij draagarmstellingen en zwaarlaststellingen, alles op maat personaliseren voor jouw behoeften. We kunnen de stellingen bijvoorbeeld tot op de millimeter nauwkeurig maken en in elke kleur. Daarnaast zorgt dit er voor dat wij altijd een scherpe prijs en hoge kwaliteit kunnen garanderen! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of specifieke wensen. Wij denken graag mee en veel is dus mogelijk!

Industriële opslag informatie opvragen

Heb je een specifieke vraag? Of hulp nodig bij de opslag van je goederen? Wij helpen je graag verder. Je kunt jouw vraag stellen via het onderstaande formulier, of contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vind je op de pagina: contact. Wij kunnen je helpen met elke fase van het traject. Van keuzehulp tot uitvoering!

Zwaarlaststelling bestellen?

Vraag een offerte aan en wij gaan samen aan de slag met het realiseren van de perfecte stelling in uw situatie! In 2 stappen stellen we samen de perfecte zwaarlaststelling samen!

#1 Offerte aanvragen

Via onderstaande knop kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Geef bij voorkeur de benodigde draagkracht en afmetingen aan.

#2 Samen uitwerken

Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op met eventuele vragen om een perfecte, scherpe offerte uit te werken!

Een offerte is altijd 100% vrijblijvend!

#1 De sterkste stelling die er is! Alleen verkrijgbaar bij Multi Profiel.
#1 De sterkste stelling die er is! Alleen verkrijgbaar bij Multi Profiel.

Neem contact op met een expert

Ruben Jeuring - Expert entresolvloeren
Ruben Jeuring Expert entresolvloeren
Martin Piebes - Expert magazijnstellingen
Martin Piebes Expert magazijnstellingen