Ben je op zoek naar een trap op maat? Zoek niet verder! Wij kunnen je helpen met het ontwerpen en bouwen van de perfecte trap. Wij verkopen met name veel trappen voor entresolvloeren, maar deze trappen kunnen natuurlijk ook voor allerlei andere doeleinden gebruikt worden. Op deze pagina vind je verschillende afbeeldingen als voorbeeld! 

Samen tot de perfecte trap komen

Wij denken graag met je mee. Afhankelijk van vele factoren, kunnen we allerlei aanpassingen doen in het ontwerp van een trap. Zo heeft een magazijntrap andere treden nodig dan een trap in een showroom of sportschool en soms is een rechte trap nodig terwijl een andere keer een flinke bocht nodig is. Daarom denken wij graag met je mee en gaan we graag in gesprek voor een goede uitkomst!

Offerte aanvragen Op maat gemaakte trap Magazijn

Op deze pagina kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Probeer in deze aanvraag zo veel mogelijk informatie te geven zodat wij alvast een goed beeld kunnen schetsen. Denk aan afmetingen, gebruiksdoel, locatie etc. 

Extra opties die je kunt meenemen in de aanvraag zijn:

  • Bepaalde kleur
  • Bepaalde leuningen
  • Eventuele nultredes
  • Eventueel bordes of bordessen
  • Afwijkende afmetingen, alle afmetingen mogelijk!
  • Afwijkende hoek
  • Houten tredes
  • Trap met bocht
  • Enzovoorts.

Probeer bij jouw aanvraag in ieder geval de gewenste afmetingen en eventuele bijzonderheden mee te nemen. Hoe meer info, hoe specifieker wij een aanbod kunnen maken. 

Mogelijke kleuren

Onze trappen zijn standaard antracietgrijs (ral7016). Echter kunnen wij tegen een zeer scherpe meerprijs andere kleuren toepassen. Vooral populair zijn dan de volgende kleuren: 

Mogelijke kleuren trap op maat

Houdt er rekening mee dat de productie een aantal dagen langer kan duren wanneer deze op kleur gemaakt dient te worden. Meer informatie nodig over de kleuren? Neem gerust contact op.

Onder dit aanvraag formulier vind je allerlei afbeeldingen van op maat gemaakte trappen!

Reactie in 24 uur!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ruben Jeuring Specialist op dit gebied!
Specialist op dit gebied!: Ruben Jeuring

Heb je vragen over het aanvragen van een trap of maat? Of heb je hulp nodig met het maken van keuzes?

Neem gerust contact op! Contact